Deze website is onderdeel van Helisports International B.V., hét adres voor fitnessapparatuur!
Snel Zoeken

Selecteer een provincie om een personal trainer in Nederland te zoeken. Personal Trainers in Noord-Holland Personal Trainers in Utrecht Personal Trainers in Zuid-Holland Personal Trainers in Zeeland Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Noord-Brabant Personal Trainers in Gelderland Personal Trainers in Flevoland Personal Trainers in Overijssel Personal Trainers in Friesland Personal Trainers in Drenthe Personal Trainers in Groningen
Selecteer een provincie om een personal trainer in België te zoeken.
Personal Trainers in Antwerpen Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Oost-Vlaanderen Personal Trainers in Vlaams-Brabant Personal Trainers in West-Vlaanderen Personal Trainers in Waals-Brabant Personal Trainers in Henegouwen Personal Trainers in Luik Personal Trainers in Luxemburg Personal Trainers in Namen
HomeZoek een personal trainerIk ben personal trainerContact
Wim Van Laethem, personal trainer in Izegem

Wim Van Laethem

Personal trainer in Izegem

Leeftijd:

47

Opleidingen:

Personal trainer, Medical Fitness instructor, Perfect Pilates instructor, Indoor Cycling instructor, Functional training.

Ervaring:

15 jaar ervaring op verschillende bewegingsdomeinen als fitness, health, functioneel trainen en medische fitness na revalidatie.

Specialisme:

Functionele training na revalidatie. Coaching en begeleiding op weg naar een fitte en gezonde levensstijl. Core-stabilitytraining.

Extra informatie:

Vanuit de 2 bewegingsstudio's in Izegem en Torhout begeleid ik jou op basis van wederzijds respect en vertrouwen op weg naar jouw specifieke doelstelling al dan niet competitie gebonden.

Contactgegevens: Toon gegevens

Telefoonnummer:

+32 (0)476 66 81 83

Website:

Open de website van Wim Van Laethemwww.beweegenherleef.be

Fitness-apparatuur nodig?

Gratis bezorging in de Benelux. Professioneel advies. Showrooms in Amsterdam, Breda en Druten.
Fitness- en krachtapparatuur te koop bij Helisports.