Deze website is onderdeel van Helisports International B.V., hét adres voor fitnessapparatuur!
Snel Zoeken

Selecteer een provincie om een personal trainer in Nederland te zoeken. Personal Trainers in Noord-Holland Personal Trainers in Utrecht Personal Trainers in Zuid-Holland Personal Trainers in Zeeland Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Noord-Brabant Personal Trainers in Gelderland Personal Trainers in Flevoland Personal Trainers in Overijssel Personal Trainers in Friesland Personal Trainers in Drenthe Personal Trainers in Groningen
Selecteer een provincie om een personal trainer in België te zoeken.
Personal Trainers in Antwerpen Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Oost-Vlaanderen Personal Trainers in Vlaams-Brabant Personal Trainers in West-Vlaanderen Personal Trainers in Waals-Brabant Personal Trainers in Henegouwen Personal Trainers in Luik Personal Trainers in Luxemburg Personal Trainers in Namen
HomeZoek een personal trainerIk ben personal trainerContact
Hilde Vreys, personal trainer in Lommel

Hilde Vreys

Personal trainer in Lommel

Leeftijd:

49

Opleidingen:

Master in de Lichamelijke opvoeding met specialisatie, Trainingsleer en Coaching Te KULeuven met een bijzondere bevoegdheid in volleybal nl trainer A, Personal Training bij de Fitnessaccademie, Hoger Redder en Instructeur Alpijns ski bij BLOSO.

Ervaring:

Sinds 2008 werk ik full-time als personal trainer en lifestylecoach, zowel in de fitnessclub als aan huis. Ik begeleid mensen op weg naar hun doelen op gebied van beweging, voeding, ontspanning en Mental Coaching.

Specialisme:

Afslanking, conditie, flexibiliteit en coördinatie, kracht, stabilisatie, blessurepreventie, sportspecifiek trainen, gezond voedingspatroon creeëren.

Extra informatie:

In deze periode heb ik reeds een hele reeks competitiesporters begeleid met mooie resultaten, waaronder Kathrin Ortlieb, Wereldkampioen Waterskiracing F2, Spelers van de volleybalclub Lovoc Lommel 2e divisie.

Contactgegevens: Toon gegevens

Telefoonnummer:

+32 (0)496 28 79 09

Website:

Open de website van Hilde Vreyswww.optilife.nu

Fitness-apparatuur nodig?

Gratis bezorging in de Benelux. Professioneel advies. Showrooms in Amsterdam, Breda en Druten.
Fitness- en krachtapparatuur te koop bij Helisports.