Deze website is onderdeel van Helisports International B.V., hét adres voor fitnessapparatuur!
Snel Zoeken

Selecteer een provincie om een personal trainer in Nederland te zoeken. Personal Trainers in Noord-Holland Personal Trainers in Utrecht Personal Trainers in Zuid-Holland Personal Trainers in Zeeland Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Noord-Brabant Personal Trainers in Gelderland Personal Trainers in Flevoland Personal Trainers in Overijssel Personal Trainers in Friesland Personal Trainers in Drenthe Personal Trainers in Groningen
Selecteer een provincie om een personal trainer in België te zoeken.
Personal Trainers in Antwerpen Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Oost-Vlaanderen Personal Trainers in Vlaams-Brabant Personal Trainers in West-Vlaanderen Personal Trainers in Waals-Brabant Personal Trainers in Henegouwen Personal Trainers in Luik Personal Trainers in Luxemburg Personal Trainers in Namen
HomeZoek een personal trainerIk ben personal trainerContact
Sofie Renier, personal trainer in Schilde

Sofie Renier

Personal trainer in Schilde

Leeftijd:

52

Opleidingen:

Licentiaat Lichamelijke opleiding KULeuven.

Ervaring:

15 jaar ervaring als personal trainer waarvan ik 7 jaar als personal trainer in de praktijk van Lieven Maesschalck werkte. Nu twee eigen praktijken Antwerpen en Schilde.

Specialisme:

Core stability, esthetische training, conditietraining, coaching en begeleiding topsport, preventietraining, functionele training.

Extra informatie:

De werkwijze bij een training of bewegingssessie kan louter esthetisch gericht zijn, maar ook functioneel en preventief waarbij de zwakkere plaatsen van het lichaam worden aangesproken en versterkt. Ook kan de algemene conditie een boost krijgen.

Contactgegevens: Toon gegevens

Telefoonnummer:

+32 (0)478 36 75 88

Website:

Open de website van Sofie Renierwww.personaltrainersofie.be

Fitness-apparatuur nodig?

Gratis bezorging in de Benelux. Professioneel advies. Showrooms in Amsterdam, Breda en Druten.
Fitness- en krachtapparatuur te koop bij Helisports.