Deze website is onderdeel van Helisports International B.V., hét adres voor fitnessapparatuur!
Snel Zoeken

Selecteer een provincie om een personal trainer in Nederland te zoeken. Personal Trainers in Noord-Holland Personal Trainers in Utrecht Personal Trainers in Zuid-Holland Personal Trainers in Zeeland Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Noord-Brabant Personal Trainers in Gelderland Personal Trainers in Flevoland Personal Trainers in Overijssel Personal Trainers in Friesland Personal Trainers in Drenthe Personal Trainers in Groningen
Selecteer een provincie om een personal trainer in België te zoeken.
Personal Trainers in Antwerpen Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Oost-Vlaanderen Personal Trainers in Vlaams-Brabant Personal Trainers in West-Vlaanderen Personal Trainers in Waals-Brabant Personal Trainers in Henegouwen Personal Trainers in Luik Personal Trainers in Luxemburg Personal Trainers in Namen
HomeZoek een personal trainerIk ben personal trainerContact
Kelby Jongen, personal trainer in 's-Gravendeel

Kelby Jongen

Personal trainer in 's-Gravendeel

Leeftijd:

35

Opleidingen:

Personal Training Academy Australie Level 3 en 4
LAPT (Los Angeles Personal Training)
HBO Sportmanagement
MBO Sport en Bewegen Niveau 4
Voeding
Obesitas, Eetverslaving en Gedragsverandering

Ervaring:

Ruim 12 jaar werkzaam in de fitnessbranche waarvan 10 jaar personal trainer. In 2012 gewerkt als trainer op de Olympische Spelen en trainer geweest voor het programma Obese van RTL 4. Daarnaast werk ik als National and International trainer.

Specialisme:

Mijn specialisme is om met mensen te trainen zoals het lichaam in staat is om te bewegen door functioneel te trainen op een leuke uitdagende manier. Mijn kracht is mijn energie en passie om mensen te helpen en sporten leuk te maken.

Extra informatie:

BodyChange is een personal training studio waar echt resultaat centraal staat. Wij coachen op training, voeding en gedragsverandering. Wij bieden 1 op 1 lessen, small group trainingen en diverse groepslessen.

Contactgegevens: Toon gegevens

Telefoonnummer:

+31 (0)6 51 37 39 63

Website:

Open de website van Kelby Jongenwww.bodychange.nu

Fitness-apparatuur nodig?

Gratis bezorging in de Benelux. Professioneel advies. Showrooms in Amsterdam, Breda en Druten.
Fitness- en krachtapparatuur te koop bij Helisports.