Deze website is onderdeel van Helisports International B.V., hét adres voor fitnessapparatuur!
Snel Zoeken

Selecteer een provincie om een personal trainer in Nederland te zoeken. Personal Trainers in Noord-Holland Personal Trainers in Utrecht Personal Trainers in Zuid-Holland Personal Trainers in Zeeland Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Noord-Brabant Personal Trainers in Gelderland Personal Trainers in Flevoland Personal Trainers in Overijssel Personal Trainers in Friesland Personal Trainers in Drenthe Personal Trainers in Groningen
Selecteer een provincie om een personal trainer in België te zoeken.
Personal Trainers in Antwerpen Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Oost-Vlaanderen Personal Trainers in Vlaams-Brabant Personal Trainers in West-Vlaanderen Personal Trainers in Waals-Brabant Personal Trainers in Henegouwen Personal Trainers in Luik Personal Trainers in Luxemburg Personal Trainers in Namen
HomeZoek een personal trainerIk ben personal trainerContact
Robin Klanker, personal trainer in Alkmaar

Robin Klanker

Personal trainer in Alkmaar

Leeftijd:

47

Opleidingen:

Fitvak A, NGS sportmassage, Personal training(Fysio Physics), Medical Fitness(Fysio Physics), Looptrainer 3 (KNAU), Functional training, Spinning Instructor.

Ervaring:

- 2002 begonnen als fitness- en groepslesdocent.
- 2004 medisch fitnesstrainer
- 2005 heden personal trainer/leefstijlcoach
- 2011 opstarten van Start2Run cursussen en Bootcamp

Specialisme:

Mijn specialisme is leefstijlbegeleiding. Motiveren van mensen om gezonder te leven met als resultaat afvallen, meer energie en gelukkiger in het leven staan. Functioneel sterker maken na blessure.
Hardlooptraining.

Extra informatie:

Vitalics is gevestigd in Alkmaar en heeft daar ook een privé trainingsruimte. Buiten personal training en leefstijlbegeleiding verzorgen wij ook 7-weekse Start2Run cursussen, 10-weekse vervolgcursusssen, Bootcamptrainingen en gezondheidschecks.

Contactgegevens: Toon gegevens

Telefoonnummer:

+31 (0)6 30 39 01 50

Website:

Open de website van Robin Klankerwww.vitalics.nl

Fitness-apparatuur nodig?

Gratis bezorging in de Benelux. Professioneel advies. Showrooms in Amsterdam, Breda en Druten.
Fitness- en krachtapparatuur te koop bij Helisports.