Deze website is onderdeel van Helisports International B.V., hét adres voor fitnessapparatuur!
Snel Zoeken

Selecteer een provincie om een personal trainer in Nederland te zoeken. Personal Trainers in Noord-Holland Personal Trainers in Utrecht Personal Trainers in Zuid-Holland Personal Trainers in Zeeland Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Noord-Brabant Personal Trainers in Gelderland Personal Trainers in Flevoland Personal Trainers in Overijssel Personal Trainers in Friesland Personal Trainers in Drenthe Personal Trainers in Groningen
Selecteer een provincie om een personal trainer in België te zoeken.
Personal Trainers in Antwerpen Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Oost-Vlaanderen Personal Trainers in Vlaams-Brabant Personal Trainers in West-Vlaanderen Personal Trainers in Waals-Brabant Personal Trainers in Henegouwen Personal Trainers in Luik Personal Trainers in Luxemburg Personal Trainers in Namen
HomeZoek een personal trainerIk ben personal trainerContact
Richard Paulus, personal trainer in Alkmaar

Richard Paulus

Personal trainer in Alkmaar

Leeftijd:

51

Opleidingen:

Aalo Fitness Trainer level 1 & 2
Aalo Fitness Master
Aalo Personal Trainer
Bootcampinstructeur
Kettlebellspecialist

Ervaring:

Sinds 1992 ben ik actief met fitness en krachtsport bezig. In die jaren heb ik meerdere mensen begeleid naar een gezondere en sportievere levensstijl.

Specialisme:

Personal Training, Duo/Small Group Training voor meer spierconditie, algemene fitheid, energie, kracht, weerbaarheid, spiermassa, snelheid en verbetering van je figuur, coordinatie, mobiliteit, balans, mindset en vergroting van de zelfverzekerdheid.

Extra informatie:

U kunt personal training krijgen in onze eigen fitnessstudio, aan huis, in een sportschool of outdoor. Bij Perfect Balance PT draait het altijd om de persoonlijke aandacht en de kwaliteit van de training/ begeleiding die op een ieder word aangepast.

Contactgegevens: Toon gegevens

Telefoonnummer:

+31 (0)6 46 43 46 18

Website:

Open de website van Richard Pauluswww.perfectbalance-pt.nl

Fitness-apparatuur nodig?

Gratis bezorging in de Benelux. Professioneel advies. Showrooms in Amsterdam, Breda en Druten.
Fitness- en krachtapparatuur te koop bij Helisports.