Deze website is onderdeel van Helisports International B.V., hét adres voor fitnessapparatuur!
Snel Zoeken

Selecteer een provincie om een personal trainer in Nederland te zoeken. Personal Trainers in Noord-Holland Personal Trainers in Utrecht Personal Trainers in Zuid-Holland Personal Trainers in Zeeland Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Noord-Brabant Personal Trainers in Gelderland Personal Trainers in Flevoland Personal Trainers in Overijssel Personal Trainers in Friesland Personal Trainers in Drenthe Personal Trainers in Groningen
Selecteer een provincie om een personal trainer in België te zoeken.
Personal Trainers in Antwerpen Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Oost-Vlaanderen Personal Trainers in Vlaams-Brabant Personal Trainers in West-Vlaanderen Personal Trainers in Waals-Brabant Personal Trainers in Henegouwen Personal Trainers in Luik Personal Trainers in Luxemburg Personal Trainers in Namen
HomeZoek een personal trainerIk ben personal trainerContact
Jeffrey Helsloot, personal trainer in Amsterdam

Jeffrey Helsloot

Personal trainer in Amsterdam

Leeftijd:

36

Opleidingen:

-CrossFit level one
-CrossFit level two
-Fitvak A
-CrossFit gymnastics specialist
-Zwangerschapsfitness
-PABO
-Bootcamp instructor
-Spinning
-Kickboxing (pads training)
-Jeugd atletiek leider

Ervaring:

Na twee jaar in de fitness te hebben gestaan ben ik Helsloot Personal Training gestart. Hoe kan je mensen beter begeleiden dan één op één. Op deze manier kan ik er voor zorgen dat ik op maat mensen kan helpen hun doel te bereiken middels training.

Specialisme:

Gespecialiseerd op verschillende gebieden. Afhankelijk van uw doel passen wij samen de trainingsinhoud aan. Of het nu gaat om kracht toename, afvallen of het beter kunnen bewegen in het dagelijks leven.

Extra informatie:

Mijn expertise reikt tot op diverse terreinen. Ik ben een zeer enthousiaste, gemotiveerde trainer. Het belangrijkste aan een goede personal trainer is dat er goed wordt geluisterd naar de klant en realistische doelen worden gesteld.

Contactgegevens: Toon gegevens

Telefoonnummer:

+31 (0)6 34 27 08 65

Website:

Open de website van Jeffrey Helslootwww.helslootpt.nl

Fitness-apparatuur nodig?

Gratis bezorging in de Benelux. Professioneel advies. Showrooms in Amsterdam, Breda en Druten.
Fitness- en krachtapparatuur te koop bij Helisports.