Deze website is onderdeel van Helisports International B.V., hét adres voor fitnessapparatuur!
Snel Zoeken

Selecteer een provincie om een personal trainer in Nederland te zoeken. Personal Trainers in Noord-Holland Personal Trainers in Utrecht Personal Trainers in Zuid-Holland Personal Trainers in Zeeland Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Noord-Brabant Personal Trainers in Gelderland Personal Trainers in Flevoland Personal Trainers in Overijssel Personal Trainers in Friesland Personal Trainers in Drenthe Personal Trainers in Groningen
Selecteer een provincie om een personal trainer in België te zoeken.
Personal Trainers in Antwerpen Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Oost-Vlaanderen Personal Trainers in Vlaams-Brabant Personal Trainers in West-Vlaanderen Personal Trainers in Waals-Brabant Personal Trainers in Henegouwen Personal Trainers in Luik Personal Trainers in Luxemburg Personal Trainers in Namen
HomeZoek een personal trainerIk ben personal trainerContact
Anton Donker, personal trainer in Amsterdam

Anton Donker

Personal trainer in Amsterdam

Leeftijd:

34

Opleidingen:

BSc. Pedagogische Wetenschappen, MSc. Onderwijspedagogiek

Ervaring:

15 jaar ervaring met training en coaching ; met name op het gebied van (wedstrijd) judo. 13 jaar ervaring met fitness en voedingsleer. Algehele conditie optimalisatie: kracht, snelheid, lenigheid en herstel.

Specialisme:

Kracht training, judo, interval training, creatieve trainingsvormen, HITT, coaching en voeding zijn enkele "ingrediënten" die in een 1-op-1 training op maat gecombineerd kunnen worden.

Extra informatie:

Trainingen zijn 1-op-1 in de middagen. Buiten in Amsterdam en KOSTELOOS*. Trainingen met eigen lichaamsgewicht en/of weerstandselastieken.

*In deze corona tijden is het voor veel mensen lastig om hun bewegingsdoelen te halen. Ik help hier graag mee.

Contactgegevens: Toon gegevens

Telefoonnummer:

+31 (0)6 38 54 45 17

Fitness-apparatuur nodig?

Gratis bezorging in de Benelux. Professioneel advies. Showrooms in Amsterdam, Breda en Druten.
Fitness- en krachtapparatuur te koop bij Helisports.