Deze website is onderdeel van Helisports International B.V., hét adres voor fitnessapparatuur!
Snel Zoeken

Selecteer een provincie om een personal trainer in Nederland te zoeken. Personal Trainers in Noord-Holland Personal Trainers in Utrecht Personal Trainers in Zuid-Holland Personal Trainers in Zeeland Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Noord-Brabant Personal Trainers in Gelderland Personal Trainers in Flevoland Personal Trainers in Overijssel Personal Trainers in Friesland Personal Trainers in Drenthe Personal Trainers in Groningen
Selecteer een provincie om een personal trainer in België te zoeken.
Personal Trainers in Antwerpen Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Oost-Vlaanderen Personal Trainers in Vlaams-Brabant Personal Trainers in West-Vlaanderen Personal Trainers in Waals-Brabant Personal Trainers in Henegouwen Personal Trainers in Luik Personal Trainers in Luxemburg Personal Trainers in Namen
HomeZoek een personal trainerIk ben personal trainerContact
Ewald Overvelde, personal trainer in Apeldoorn

Ewald Overvelde

Personal trainer in Apeldoorn

Leeftijd:

64

Opleidingen:

AFN: Fitness instructeur, ACE Personal trainer, Medical fitnessinstructeur, Groepslesinstructeur, Bootcampinstructeur, Functional trainer en Mental en Lifestyle coaching.

Ervaring:

Al vele jaren werkzaam in de fitness branche.
Voorheen als eigenaar/Personal Trainer van een sportcentrum. Op dit moment werkzaam als Fitness Manager en Personal Trainer.

Specialisme:

Personal training - Smallgroup training - Sportspecifieke training (tennis-voetbal-golf-skien-krachtraining etc) - Medische fitness training en ziektepreventie - Lifestyle Coach (afvallen, gewichtscontrole) - Senioren en kinderen met overgewicht.

Extra informatie:

Iedereen kent zijn eigen doelstelling, maar heeft niet de kracht, motivatie en discipline om dit dan ook te behalen. Door mijn jarenlange ervaring als Personal Trainer en Lifestyle Coach heb ik de tools jou te helpen jou doelstelling te behalen.

Contactgegevens: Toon gegevens

Telefoonnummer:

+31 (0)6 33 86 35 99

Website:

Open de website van Ewald Overveldewww.sportkerschoten.nl

Fitness-apparatuur nodig?

Gratis bezorging in de Benelux. Professioneel advies. Showrooms in Amsterdam, Breda en Druten.
Fitness- en krachtapparatuur te koop bij Helisports.