Deze website is onderdeel van Helisports International B.V., hét adres voor fitnessapparatuur!
Snel Zoeken

Selecteer een provincie om een personal trainer in Nederland te zoeken. Personal Trainers in Noord-Holland Personal Trainers in Utrecht Personal Trainers in Zuid-Holland Personal Trainers in Zeeland Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Noord-Brabant Personal Trainers in Gelderland Personal Trainers in Flevoland Personal Trainers in Overijssel Personal Trainers in Friesland Personal Trainers in Drenthe Personal Trainers in Groningen
Selecteer een provincie om een personal trainer in België te zoeken.
Personal Trainers in Antwerpen Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Oost-Vlaanderen Personal Trainers in Vlaams-Brabant Personal Trainers in West-Vlaanderen Personal Trainers in Waals-Brabant Personal Trainers in Henegouwen Personal Trainers in Luik Personal Trainers in Luxemburg Personal Trainers in Namen
HomeZoek een personal trainerIk ben personal trainerContact
Peter Haisma, personal trainer in Apeldoorn

Peter Haisma

Personal trainer in Apeldoorn

Leeftijd:

56

Opleidingen:

Sportacademie, docent Fitvak voor opleiding Fitnesstrainer en Personal trainer. Docent RSLA. Krachttrainer en revalidatie training. Sportmassage. Afslank- en leefstijlcoach. Docent Cios.

Ervaring:

Ik leid mensen op voor fitnesstrainer en personal trainer. Daarnaast werk ik zelf als personal trainer om mensen sterker, fitter te maken in situaties als blessures afvallen en gezondheidsproblemen.

Specialisme:

In mijn SportPraktijk begeleid ik mensen in sport, fitness en krachttraining in het bijzonder. Revalidatietraining bij blessures. Leefstijlcoach en trainer bij afvallen en gezondheidsproblemen.

Extra informatie:

Ik heb een eigen sportpraktijk waarin ik een groot scala aan mogelijkheden biedt om iemands gezondheid en fitheid te verbeteren.

Contactgegevens: Toon gegevens

Telefoonnummer:

+31 (0)6 46 07 46 82

Website:

Open de website van Peter Haismawww.sportpraktijkapeldoorn.nl

Fitness-apparatuur nodig?

Gratis bezorging in de Benelux. Professioneel advies. Showrooms in Amsterdam, Breda en Druten.
Fitness- en krachtapparatuur te koop bij Helisports.