Deze website is onderdeel van Helisports International B.V., hét adres voor fitnessapparatuur!
Snel Zoeken

Selecteer een provincie om een personal trainer in Nederland te zoeken. Personal Trainers in Noord-Holland Personal Trainers in Utrecht Personal Trainers in Zuid-Holland Personal Trainers in Zeeland Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Noord-Brabant Personal Trainers in Gelderland Personal Trainers in Flevoland Personal Trainers in Overijssel Personal Trainers in Friesland Personal Trainers in Drenthe Personal Trainers in Groningen
Selecteer een provincie om een personal trainer in België te zoeken.
Personal Trainers in Antwerpen Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Oost-Vlaanderen Personal Trainers in Vlaams-Brabant Personal Trainers in West-Vlaanderen Personal Trainers in Waals-Brabant Personal Trainers in Henegouwen Personal Trainers in Luik Personal Trainers in Luxemburg Personal Trainers in Namen
HomeZoek een personal trainerIk ben personal trainerContact
Guy Plijnaar, personal trainer in Arnhem

Guy Plijnaar

Personal trainer in Arnhem

Leeftijd:

38

Opleidingen:

Centraal Instituut Opleiding Sportinstructeur (CIOS), Fitness en Health Coördinator, Zelfverdedigingsinstructeur, Buitensportbegeleider, Trainer Coach.

Ervaring:

Sinds 2001 in het begeleiden van cliënten met uiteenlopende doelstellingen. Gewichtsverlies, een betere conditie, het vergroten van de spiermassa, meer energie, figuur correcties, herstellen lichamelijke klachten: COPD, Reuma, Obesitas, Hypertensie..

Specialisme:

Specifieke trainingen geven die leuk en afwisselend zijn. Trainingen geven of maken voor in en om uw huis. Met geringe materialen het maximale kunnen bereiken.

Extra informatie:

...Knie, rug, schouder en nek klachten.

Gaat u voor kwaliteit, betrouwbaarheid en gezelligheid? Dan sta ik voor u klaar!

Contactgegevens: Toon gegevens

Telefoonnummer:

+31 (0)6 24 23 48 45

Website:

Open de website van Guy Plijnaarwww.ifitos.com

Fitness-apparatuur nodig?

Gratis bezorging in de Benelux. Professioneel advies. Showrooms in Amsterdam, Breda en Druten.
Fitness- en krachtapparatuur te koop bij Helisports.