Deze website is onderdeel van Helisports International B.V., hét adres voor fitnessapparatuur!
Snel Zoeken

Selecteer een provincie om een personal trainer in Nederland te zoeken. Personal Trainers in Noord-Holland Personal Trainers in Utrecht Personal Trainers in Zuid-Holland Personal Trainers in Zeeland Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Noord-Brabant Personal Trainers in Gelderland Personal Trainers in Flevoland Personal Trainers in Overijssel Personal Trainers in Friesland Personal Trainers in Drenthe Personal Trainers in Groningen
Selecteer een provincie om een personal trainer in België te zoeken.
Personal Trainers in Antwerpen Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Oost-Vlaanderen Personal Trainers in Vlaams-Brabant Personal Trainers in West-Vlaanderen Personal Trainers in Waals-Brabant Personal Trainers in Henegouwen Personal Trainers in Luik Personal Trainers in Luxemburg Personal Trainers in Namen
HomeZoek een personal trainerIk ben personal trainerContact
Wessel Bussink, personal trainer in Arnhem

Wessel Bussink

Personal trainer in Arnhem

Leeftijd:

51

Opleidingen:

HBO Marketing Luchtvaart en Toerisme, AALO Allround Fitness, AALO Master Aerobics en Steps. Zumba Instructor, NLP Master en vele workshops.

Ervaring:

Al vele jaren free-lance werkzaam in de fitness branche als Personal trainer, groepsles instructeur en Presenter. Master trainer en adviseur voor INline/INjoy de marktleider van Europa. Geef opleidingen en workshops aan instructeurs.

Specialisme:

Afvallen, Bodyshaping, Lifestyle coaching, Mental coaching, begeleiding van chronisch zieken, voedingsadvies en suppletie en presentatie advies.

Extra informatie:

Als personal trainer staat het belang van de cliënt. Dit kan variëren van een advies op het gebied van sport tot een compleet pakket. Wessel limiteert zich niet tot het geven van het advies maar begeleidt het gehele traject tot het gewenste resultaat.

Contactgegevens: Toon gegevens

Telefoonnummer:

+31 (0)6 41 47 89 95

Website:

Open de website van Wessel Bussinkwww.wesselb.com

Fitness-apparatuur nodig?

Gratis bezorging in de Benelux. Professioneel advies. Showrooms in Amsterdam, Breda en Druten.
Fitness- en krachtapparatuur te koop bij Helisports.