Deze website is onderdeel van Helisports International B.V., hét adres voor fitnessapparatuur!
Snel Zoeken

Selecteer een provincie om een personal trainer in Nederland te zoeken. Personal Trainers in Noord-Holland Personal Trainers in Utrecht Personal Trainers in Zuid-Holland Personal Trainers in Zeeland Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Noord-Brabant Personal Trainers in Gelderland Personal Trainers in Flevoland Personal Trainers in Overijssel Personal Trainers in Friesland Personal Trainers in Drenthe Personal Trainers in Groningen
Selecteer een provincie om een personal trainer in België te zoeken.
Personal Trainers in Antwerpen Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Oost-Vlaanderen Personal Trainers in Vlaams-Brabant Personal Trainers in West-Vlaanderen Personal Trainers in Waals-Brabant Personal Trainers in Henegouwen Personal Trainers in Luik Personal Trainers in Luxemburg Personal Trainers in Namen
HomeZoek een personal trainerIk ben personal trainerContact
Nayel Ben Ahmed, personal trainer in Arnhem

Nayel Ben Ahmed

Personal trainer in Arnhem

Leeftijd:

35

Opleidingen:

VWO n+g, bewegingswetenschappen aan de Vrije universiteit Amsterdam, lichamelijke opvoeding Hoge school Arnhem en Nijmegen.

Ervaring:

Fitnesstrainer en groepslesdocent bij fitforfree sinds 2012. Sinds 2012 bezig met het persoonlijk begeleiden van vrienden en kennissen. Freelance sport(workshop) docent voor verschillende bedrijven. Mede oprichter van Man-Up in maart 2014.

Specialisme:

Persoonlijke begeleiding op het gebied van voeding en training. Groepsfitness en bedrijfsfitness. Organisatie en uitvoering van sportevenementen en workshops.

Extra informatie:

Ga voor meer informatie naar www.man-up.nl of bezoek onze facebookpagina via https://www.facebook.com/pages/Man-Up/657301864383966?ref=hl.

Contactgegevens: Toon gegevens

Telefoonnummer:

+31 (0)6 18 93 01 16

Fitness-apparatuur nodig?

Gratis bezorging in de Benelux. Professioneel advies. Showrooms in Amsterdam, Breda en Druten.
Fitness- en krachtapparatuur te koop bij Helisports.