Deze website is onderdeel van Helisports International B.V., hét adres voor fitnessapparatuur!
Snel Zoeken

Selecteer een provincie om een personal trainer in Nederland te zoeken. Personal Trainers in Noord-Holland Personal Trainers in Utrecht Personal Trainers in Zuid-Holland Personal Trainers in Zeeland Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Noord-Brabant Personal Trainers in Gelderland Personal Trainers in Flevoland Personal Trainers in Overijssel Personal Trainers in Friesland Personal Trainers in Drenthe Personal Trainers in Groningen
Selecteer een provincie om een personal trainer in België te zoeken.
Personal Trainers in Antwerpen Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Oost-Vlaanderen Personal Trainers in Vlaams-Brabant Personal Trainers in West-Vlaanderen Personal Trainers in Waals-Brabant Personal Trainers in Henegouwen Personal Trainers in Luik Personal Trainers in Luxemburg Personal Trainers in Namen
HomeZoek een personal trainerIk ben personal trainerContact
Michel Maree, personal trainer in Berkel en Rodenrijs

Michel Maree

Personal trainer in Berkel en Rodenrijs

Leeftijd:

41

Opleidingen:

- sport en bewegen rotterdam
- fitvak fitness trainer A
- Fitvak fitness trainer B
- certificaat Trends
- AALO personal trainer
- AALO kettle bell trainer
- AALO Bootcamp trainer
- BGN erkend gewichtconsulent
- NASM corrective exercise

Ervaring:

Ben zo'n 10 jaar actief binnen de fitnessbranche (sportcentrum de viergang) en sinds 2 jaar geef ik peronaltraining en small-group trainingen. naast deze lessen geef ik veel bootcamp trainingen. synrgy lessen core-stabiliteits trainingen.

Specialisme:

Het doelgericht werken naar elke sportieve doelstelling die er is. Dat kan zijn, mobiliteit verbeteren, conditie training gericht op een speciale sport/of gewoon basis conditie verbeteren, krachttraining en gewichtsbeheersing dmv sport/voeding.

Extra informatie:

Ik ben een zelfstandig personaltrainer binnen de fitnessbranche met een goede basiskennis en zelfs wel wat meer. Maar het voordeel als je met mij gaat trainen is dat ik niet stil sta. Ik ben me constant aan doorontwikkelen tot een betere personaltrainer.

Contactgegevens: Toon gegevens

Telefoonnummer:

+31 (0)6 34 03 80 09

Website:

Open de website van Michel Mareewww.mmpersonaltraining.nl

Fitness-apparatuur nodig?

Gratis bezorging in de Benelux. Professioneel advies. Showrooms in Amsterdam, Breda en Druten.
Fitness- en krachtapparatuur te koop bij Helisports.