Deze website is onderdeel van Helisports International B.V., hét adres voor fitnessapparatuur!
Snel Zoeken

Selecteer een provincie om een personal trainer in Nederland te zoeken. Personal Trainers in Noord-Holland Personal Trainers in Utrecht Personal Trainers in Zuid-Holland Personal Trainers in Zeeland Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Noord-Brabant Personal Trainers in Gelderland Personal Trainers in Flevoland Personal Trainers in Overijssel Personal Trainers in Friesland Personal Trainers in Drenthe Personal Trainers in Groningen
Selecteer een provincie om een personal trainer in België te zoeken.
Personal Trainers in Antwerpen Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Oost-Vlaanderen Personal Trainers in Vlaams-Brabant Personal Trainers in West-Vlaanderen Personal Trainers in Waals-Brabant Personal Trainers in Henegouwen Personal Trainers in Luik Personal Trainers in Luxemburg Personal Trainers in Namen
HomeZoek een personal trainerIk ben personal trainerContact
Robby Stofbergen, personal trainer in Berkel en Rodenrijs

Robby Stofbergen

Personal trainer in Berkel en Rodenrijs

Leeftijd:

33

Opleidingen:

HBO Fysiotherapie, NASM Certified Personal Trainer, Voedingsadviseur, Gewichtsconsulent in opleiding, EFAA NASM Personal Training Opleiding.

Ervaring:

Meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van voedingsleer, dieet, krachttraining & bodybuilding. Werkzaam als fysiotherapeut in de particuliere praktijk Fysical Delfgauw.

Specialisme:

Personal training aan huis en buiten. Fysiotherapie, lifestyle coaching, krachttraining, gewichtsverlies, revalidatiebegeleiding, lichamelijke klachten en sport.

Extra informatie:

Kies je voor personal training met mij, dan kies je voor 1-op-1 begeleiding in je eigen omgeving. Gewoon thuis, binnen of buiten. Of op een andere plek dan thuis waar jij het prettig vindt om te sporten. Een intake aan huis is gratis en vrijblijvend!

Contactgegevens: Toon gegevens

Telefoonnummer:

+31 (0)6 10 86 56 83

Website:

Open de website van Robby Stofbergenrobbycoaching.nl

Fitness-apparatuur nodig?

Gratis bezorging in de Benelux. Professioneel advies. Showrooms in Amsterdam, Breda en Druten.
Fitness- en krachtapparatuur te koop bij Helisports.