Deze website is onderdeel van Helisports International B.V., hét adres voor fitnessapparatuur!
Snel Zoeken

Selecteer een provincie om een personal trainer in Nederland te zoeken. Personal Trainers in Noord-Holland Personal Trainers in Utrecht Personal Trainers in Zuid-Holland Personal Trainers in Zeeland Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Noord-Brabant Personal Trainers in Gelderland Personal Trainers in Flevoland Personal Trainers in Overijssel Personal Trainers in Friesland Personal Trainers in Drenthe Personal Trainers in Groningen
Selecteer een provincie om een personal trainer in België te zoeken.
Personal Trainers in Antwerpen Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Oost-Vlaanderen Personal Trainers in Vlaams-Brabant Personal Trainers in West-Vlaanderen Personal Trainers in Waals-Brabant Personal Trainers in Henegouwen Personal Trainers in Luik Personal Trainers in Luxemburg Personal Trainers in Namen
HomeZoek een personal trainerIk ben personal trainerContact
Mieke Berkmortel, personal trainer in Bilthoven en Castricum

Mieke Berkmortel

Personal trainer in Bilthoven en Castricum

Leeftijd:

52

Opleidingen:

Vanuit mijn behaalde opleiding personal training op de hogeschool van Amsterdam kan ik afwisselende trainingen op jouw wensen/doelen maken. Ik ben derdejaars fysiotherapeut i.o. en heb extra kennis bij blessures, zorg voor een gezonde, duurzame aanpak.

Ervaring:

Reeds 4 jaar werk ik als stagiair en nu als oproepkracht bij Sportcity. Ook heb ik als fysio in opleiding ervaring opgedaan bij diverse fysiotherapie praktijken. Ook heb ik zelf aan marathons/triathlons meegedaan en train ik zelf buiten/fitness.

Specialisme:

Mijn specialisme is fitness begeleiding, buitensporten zoals stevig wandelen, hardlopen en fietsen of een combi, oefeningen in de natuur. Als je een blessure hebt kan ik alternatieve training geven. Mei tm Sept in Castricum, hele jaar regio de Bilt.

Extra informatie:

Als je bewegen weer leuk wilt vinden omdat je fit wilt worden of wilt afvallen, zetten we samen een leuk en gezond programma in elkaar waar jij blij van wordt. Je gezondheid is belangrijk en door deze extra stimulans ga jij bewegen weer leuk vinden!

Contactgegevens: Toon gegevens

Telefoonnummer:

+31 (0)6 24 14 88 71

Website:

Open de website van Mieke Berkmortelmieke@personaltraining.nl

Fitness-apparatuur nodig?

Gratis bezorging in de Benelux. Professioneel advies. Showrooms in Amsterdam, Breda en Druten.
Fitness- en krachtapparatuur te koop bij Helisports.