Deze website is onderdeel van Helisports International B.V., hét adres voor fitnessapparatuur!
Snel Zoeken

Selecteer een provincie om een personal trainer in Nederland te zoeken. Personal Trainers in Noord-Holland Personal Trainers in Utrecht Personal Trainers in Zuid-Holland Personal Trainers in Zeeland Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Noord-Brabant Personal Trainers in Gelderland Personal Trainers in Flevoland Personal Trainers in Overijssel Personal Trainers in Friesland Personal Trainers in Drenthe Personal Trainers in Groningen
Selecteer een provincie om een personal trainer in België te zoeken.
Personal Trainers in Antwerpen Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Oost-Vlaanderen Personal Trainers in Vlaams-Brabant Personal Trainers in West-Vlaanderen Personal Trainers in Waals-Brabant Personal Trainers in Henegouwen Personal Trainers in Luik Personal Trainers in Luxemburg Personal Trainers in Namen
HomeZoek een personal trainerIk ben personal trainerContact
Bahareh Hassanizadeh, personal trainer in Bilthoven

Bahareh Hassanizadeh

Personal trainer in Bilthoven

Leeftijd:

45

Opleidingen:

Aalo Allround docente Medical Fitness en Personal Trainer bij Fysio Physics Chivo Vitaliteits Coach (i.o.), buikdans docente.

Ervaring:

Werkzaam geweest bij diverse fitness centra als begeleidster en groepsles instructrice. Docente buikdans aan zowel volwassenen als kinderen in groepsverband en n op n.

Specialisme:

Voelt u geen motivatie, kracht of uithoudingsvermogen? Bundel uw krachten en overwin uzelf. Gaat het om afvallen, voor uzelf opkomen of welk ander doel u ook wilt bereiken. Samen bepalen we wat u nodig heeft om te slagen.

Extra informatie:

Het werken met mensen en ze helpen het beste uit zichzelf te halen geeft mij veel plezier. Het is fijn om iemand te zien opbloeien en te weten dat je daar aan hebt mogen bijdragen. Ik werk volgens het best-evidence en school mijzelf regelmatig bij.

Contactgegevens: Toon gegevens

Telefoonnummer:

+31 (0)6 19 07 59 64

Fitness-apparatuur nodig?

Gratis bezorging in de Benelux. Professioneel advies. Showrooms in Amsterdam, Breda en Druten.
Fitness- en krachtapparatuur te koop bij Helisports.