Deze website is onderdeel van Helisports International B.V., hét adres voor fitnessapparatuur!
Snel Zoeken

Selecteer een provincie om een personal trainer in Nederland te zoeken. Personal Trainers in Noord-Holland Personal Trainers in Utrecht Personal Trainers in Zuid-Holland Personal Trainers in Zeeland Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Noord-Brabant Personal Trainers in Gelderland Personal Trainers in Flevoland Personal Trainers in Overijssel Personal Trainers in Friesland Personal Trainers in Drenthe Personal Trainers in Groningen
Selecteer een provincie om een personal trainer in België te zoeken.
Personal Trainers in Antwerpen Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Oost-Vlaanderen Personal Trainers in Vlaams-Brabant Personal Trainers in West-Vlaanderen Personal Trainers in Waals-Brabant Personal Trainers in Henegouwen Personal Trainers in Luik Personal Trainers in Luxemburg Personal Trainers in Namen
HomeZoek een personal trainerIk ben personal trainerContact
Dimitar Shivachev, personal trainer in Den Haag

Dimitar Shivachev

Personal trainer in Den Haag

Leeftijd:

49

Opleidingen:

Professor Lichamelijke Opvoeding / Sport- en Personal Trainer.

Ervaring:

Uiteenlopende kennis opgedaan in mijn loopbaan. Internationaal werkzaam geweest als Sport- en Personal Trainer bij verschillende sportorganisaties, fitnessclubs en particuliere cliënten. Ook als Kracht- en Conditietrainer bij een elite militaire eenheid.

Specialisme:

Afslanken; Vet verbranden; Spierversterking; Kracht- en Conditie opbouwen d.m.v. Functional Training, Bootcamp, Boxing, Cardio, Fitness, Body Building, Pilates, Specifieke Sport Training etc.

Extra informatie:

Tegen scherpe tarieven zorg ik snel- en gegarandeerd voor het gewenste resultaat dat je voor ogen hebt. Voor een vrijblijvend intake en/of proeftraining in de buitenlucht ben je van harte welkom. Neem contact op met mij en we gaan samen je doelen behalen.

Contactgegevens: Toon gegevens

Telefoonnummer:

+31 (0)6 22 35 89 13

Website:

Open de website van Dimitar Shivachevhttps://www.fitbodyacademy.jimdofree.com/

Fitness-apparatuur nodig?

Gratis bezorging in de Benelux. Professioneel advies. Showrooms in Amsterdam, Breda en Druten.
Fitness- en krachtapparatuur te koop bij Helisports.