Deze website is onderdeel van Helisports International B.V., hét adres voor fitnessapparatuur!
Snel Zoeken

Selecteer een provincie om een personal trainer in Nederland te zoeken. Personal Trainers in Noord-Holland Personal Trainers in Utrecht Personal Trainers in Zuid-Holland Personal Trainers in Zeeland Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Noord-Brabant Personal Trainers in Gelderland Personal Trainers in Flevoland Personal Trainers in Overijssel Personal Trainers in Friesland Personal Trainers in Drenthe Personal Trainers in Groningen
Selecteer een provincie om een personal trainer in België te zoeken.
Personal Trainers in Antwerpen Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Oost-Vlaanderen Personal Trainers in Vlaams-Brabant Personal Trainers in West-Vlaanderen Personal Trainers in Waals-Brabant Personal Trainers in Henegouwen Personal Trainers in Luik Personal Trainers in Luxemburg Personal Trainers in Namen
HomeZoek een personal trainerIk ben personal trainerContact
Jeffrey Theil, personal trainer in Den Haag

Jeffrey Theil

Personal trainer in Den Haag

Leeftijd:

38

Opleidingen:

Bachelor of Sports (HBO)
Personal Trainer Fysio Physics (post HBO)
Medical fitnessinstructor Fysio Physics (post HBO)
Sportmanagement aan De Haagse Hogeschool

Ervaring:

Ik werk al sinds 2008 als fulltime personal trainer. Sinds 2010 ben ik echter volledig voor mijzelf begonnen met Purposefitness. Ik bezit een gevarieerd cliëntenbestand en ben altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen.

Specialisme:

Door mijn diverse opleidingen richt ik mij zowel op mensen die kampen met een beperkte belastbaarheid als gevolg van een blessure als mensen die tot het uiterste kunnen gaan.

Extra informatie:

Ik ben voornamelijk werkzaam in een luxueuze personal training studio te Den Haag. Het adres is Javastraat 88. Hier verzorg ik ook de kennismakingen onder het genot van een kopje koffie of thee.

Contactgegevens: Toon gegevens

Telefoonnummer:

+31 (0)6 33 66 10 23

Website:

Open de website van Jeffrey Theilwww.purposefitness.nl

Fitness-apparatuur nodig?

Gratis bezorging in de Benelux. Professioneel advies. Showrooms in Amsterdam, Breda en Druten.
Fitness- en krachtapparatuur te koop bij Helisports.