Deze website is onderdeel van Helisports International B.V., hét adres voor fitnessapparatuur!
Snel Zoeken

Selecteer een provincie om een personal trainer in Nederland te zoeken. Personal Trainers in Noord-Holland Personal Trainers in Utrecht Personal Trainers in Zuid-Holland Personal Trainers in Zeeland Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Noord-Brabant Personal Trainers in Gelderland Personal Trainers in Flevoland Personal Trainers in Overijssel Personal Trainers in Friesland Personal Trainers in Drenthe Personal Trainers in Groningen
Selecteer een provincie om een personal trainer in België te zoeken.
Personal Trainers in Antwerpen Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Oost-Vlaanderen Personal Trainers in Vlaams-Brabant Personal Trainers in West-Vlaanderen Personal Trainers in Waals-Brabant Personal Trainers in Henegouwen Personal Trainers in Luik Personal Trainers in Luxemburg Personal Trainers in Namen
HomeZoek een personal trainerIk ben personal trainerContact
Brian Oosthuizen, personal trainer in Den Haag

Brian Oosthuizen

Personal trainer in Den Haag

Leeftijd:

44

Opleidingen:

Fysiophysics

Ervaring:

Ik motiveer en adviseer u graag in de sport. Als uw Personal Trainer en motivator zorg ik ervoor dat we samen het beste uit u halen.

Specialisme:

Spieruithoudingsvermogen, cardio- en krachttraining.

Wilt u sterker, sneller, explosiever, meer uithoudingsvermogen, leniger of een beter balans krijgen? Dan is sportspecifiek trainen echt iets voor u. Samen verbeteren we uw conditionele eigenschappen!

Extra informatie:

Personal training is altijd maatwerk en geen mens is hetzelfde. Afhankelijk van uw doelstelling, lichaamstype en fitheid maak ik een persoonlijk trainingsprogramma voor u op zodat we met elkaar tot het gewenste doel kunnen komen.

Contactgegevens: Toon gegevens

Telefoonnummer:

+31 (0)6 38 76 69 19

Fitness-apparatuur nodig?

Gratis bezorging in de Benelux. Professioneel advies. Showrooms in Amsterdam, Breda en Druten.
Fitness- en krachtapparatuur te koop bij Helisports.