Deze website is onderdeel van Helisports International B.V., h├ęt adres voor fitnessapparatuur!
Snel Zoeken

Selecteer een provincie om een personal trainer in Nederland te zoeken. Personal Trainers in Noord-Holland Personal Trainers in Utrecht Personal Trainers in Zuid-Holland Personal Trainers in Zeeland Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Noord-Brabant Personal Trainers in Gelderland Personal Trainers in Flevoland Personal Trainers in Overijssel Personal Trainers in Friesland Personal Trainers in Drenthe Personal Trainers in Groningen
Selecteer een provincie om een personal trainer in België te zoeken.
Personal Trainers in Antwerpen Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Oost-Vlaanderen Personal Trainers in Vlaams-Brabant Personal Trainers in West-Vlaanderen Personal Trainers in Waals-Brabant Personal Trainers in Henegouwen Personal Trainers in Luik Personal Trainers in Luxemburg Personal Trainers in Namen
HomeZoek een personal trainerIk ben personal trainerContact
Corine Duinkerke, personal trainer in Den Haag

Corine Duinkerke

Personal trainer in Den Haag

Leeftijd:

37

Opleidingen:

- MOOC Health&Nutrition: Macronutrients & Overnutrition
- NHBO Personal Coach
- AALO fitness trainer level 1&2
- HBO-Verpleegkunde

Ervaring:

Ik sport al jaren, weet veel van voeding en ziektebeelden. Ik ben werkzaam als verpleegkundige in de revalidatiezorg. Sinds juli 2016 werk ik als PT en help ik mijn klanten gezonder en fitter te worden en beter in hun vel te zitten.

Specialisme:

Weer gezond worden! Diabetes type 2, hoge bloeddruk, slechte conditie, ofwel, klachten door overgewicht verminderen. Ik maak een trainingsprogramma en voedingsadviezen op maat, waarbij ik rekening houd met uw leeftijd, doelen, wensen en klachten.

Extra informatie:

Natuurlijk(!) bewegen om je levenskwaliteit te verhogen. Trainen doen we in de natuur of thuis, een sportschool is niet nodig. De focus ligt op een goede houding en techniek. Met mij als coach verbeter je je gehele levensstijl. Geïnteresseerd? Mail me!

Contactgegevens: Toon gegevens

Telefoonnummer:

+31 (0)6 22 33 02 33

Website:

Open de website van Corine Duinkerkepersonalcoachcorine.nl

Fitness-apparatuur nodig?

Gratis bezorging in de Benelux. Professioneel advies. Showrooms in Amsterdam, Breda en Druten.
Fitness- en krachtapparatuur te koop bij Helisports.