Deze website is onderdeel van Helisports International B.V., hét adres voor fitnessapparatuur!
Snel Zoeken

Selecteer een provincie om een personal trainer in Nederland te zoeken. Personal Trainers in Noord-Holland Personal Trainers in Utrecht Personal Trainers in Zuid-Holland Personal Trainers in Zeeland Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Noord-Brabant Personal Trainers in Gelderland Personal Trainers in Flevoland Personal Trainers in Overijssel Personal Trainers in Friesland Personal Trainers in Drenthe Personal Trainers in Groningen
Selecteer een provincie om een personal trainer in België te zoeken.
Personal Trainers in Antwerpen Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Oost-Vlaanderen Personal Trainers in Vlaams-Brabant Personal Trainers in West-Vlaanderen Personal Trainers in Waals-Brabant Personal Trainers in Henegouwen Personal Trainers in Luik Personal Trainers in Luxemburg Personal Trainers in Namen
HomeZoek een personal trainerIk ben personal trainerContact
Mike Al Ansari, personal trainer in Diemen

Mike Al Ansari

Personal trainer in Diemen

Leeftijd:

54

Opleidingen:

- Professor of Physical Education
- Master of Sport Science
- Master of Club-Fitness Management
- Advanced Boxercise Personal Trainer

Ervaring:

Vanuit mijn eigen trainingslocatie in Diemen Centrum geef ik dagelijks trainingen aan iedereen die fit en gezond wil worden én blijven.

Specialisme:

Ben je professioneel sporter of juist (nog) niet? Wil jij je voorbereiden op de fysieke toelatingsexamens voor defensie of de politie? Of wil je, ook als ondernemer, tussen de drukte door toch die gezonde levensstijl bereiken en behouden?

Extra informatie:

Met meer dan 30 jaar ervaring heb ik de kennis en kunde opgebouwd om ieder op een verantwoorde manier de beste versie van zichzelf te laten worden. Dare to be great! En ik help jou dat te bereiken.

Contactgegevens: Toon gegevens

Telefoonnummer:

+31 (0)6 42 19 67 22

Website:

Open de website van Mike Al Ansarixtravaganzapt.nl

Fitness-apparatuur nodig?

Gratis bezorging in de Benelux. Professioneel advies. Showrooms in Amsterdam, Breda en Druten.
Fitness- en krachtapparatuur te koop bij Helisports.