Deze website is onderdeel van Helisports International B.V., hét adres voor fitnessapparatuur!
Snel Zoeken

Selecteer een provincie om een personal trainer in Nederland te zoeken. Personal Trainers in Noord-Holland Personal Trainers in Utrecht Personal Trainers in Zuid-Holland Personal Trainers in Zeeland Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Noord-Brabant Personal Trainers in Gelderland Personal Trainers in Flevoland Personal Trainers in Overijssel Personal Trainers in Friesland Personal Trainers in Drenthe Personal Trainers in Groningen
Selecteer een provincie om een personal trainer in België te zoeken.
Personal Trainers in Antwerpen Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Oost-Vlaanderen Personal Trainers in Vlaams-Brabant Personal Trainers in West-Vlaanderen Personal Trainers in Waals-Brabant Personal Trainers in Henegouwen Personal Trainers in Luik Personal Trainers in Luxemburg Personal Trainers in Namen
HomeZoek een personal trainerIk ben personal trainerContact
Patrick Franken, personal trainer in Ede

Patrick Franken

Personal trainer in Ede

Leeftijd:

53

Opleidingen:

Sportmassage opleiding bij Thim v/d Laan in Nieuwegein, Personal Trainer en Medicalfitness Instructor opleiding bij Fysio Physics in IJsselstein en Vitaliteitscoach bij Chivo Management BV h/o Chivo in IJsselstein. Gediplomeerd voedingsconsulent.

Ervaring:

Ik werk ruim 28 jaar in de fitnessbranche op het gebied van training,voedingsprogramma's, bewegingsanalyse, begeleiden/coachen van (sport)mensen.Daarnaast heb ik twaalf jaar topsport uitgeoefend.
4xT:test,tape,trigger,train. Blessure en houdingpreventie.

Specialisme:

Het begeleiden/coachen van een client op het gebied van voeding en trainingsmethodieken. Individueel en in groepsverband. Een belangrijke rol in zijn of haar dagelijkse leven.
Gezond bewegen, gezond eten en gezond voelen.

Extra informatie:

LIJFSTIJL Centrum Franken

Ons doel is u verantwoord, motiverend, maar bovenal eerlijk te begeleiden! We vonden het de hoogste tijd al onze kennis en ervaring om te gaan zetten naar een eigen totaal visie. De LIJFSTIJL Visie!

Contactgegevens: Toon gegevens

Telefoonnummer:

+31 (0)6 50 45 13 55

Website:

Open de website van Patrick Frankenwww.lijfstijlcentrum-franken.nl

Fitness-apparatuur nodig?

Gratis bezorging in de Benelux. Professioneel advies. Showrooms in Amsterdam, Breda en Druten.
Fitness- en krachtapparatuur te koop bij Helisports.