Deze website is onderdeel van Helisports International B.V., hét adres voor fitnessapparatuur!
Snel Zoeken

Selecteer een provincie om een personal trainer in Nederland te zoeken. Personal Trainers in Noord-Holland Personal Trainers in Utrecht Personal Trainers in Zuid-Holland Personal Trainers in Zeeland Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Noord-Brabant Personal Trainers in Gelderland Personal Trainers in Flevoland Personal Trainers in Overijssel Personal Trainers in Friesland Personal Trainers in Drenthe Personal Trainers in Groningen
Selecteer een provincie om een personal trainer in België te zoeken.
Personal Trainers in Antwerpen Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Oost-Vlaanderen Personal Trainers in Vlaams-Brabant Personal Trainers in West-Vlaanderen Personal Trainers in Waals-Brabant Personal Trainers in Henegouwen Personal Trainers in Luik Personal Trainers in Luxemburg Personal Trainers in Namen
HomeZoek een personal trainerIk ben personal trainerContact
Mike Madderom, personal trainer in Elst

Mike Madderom

Personal trainer in Elst

Leeftijd:

44

Opleidingen:

Cios niveau 4, Fitness Management, Sportmassage, Aerobic trainer B, Sport-, voeding en gezondheid.

Ervaring:

Reeds 5 jaar mijn personal training studio en 18 jaar ervaring in voeding, training en coaching. Daarnaast opleiding en een jarenlange ervaring in vechtsport (specialisme Savate).

Specialisme:

Personal Training (zelfstandig ondernemer), Sportspecifieke training, Voedingsconsulent, Bootcamp trainer, Hypoxi specialist, Kickboks trainer en prodimed dieet.

Extra informatie:

Door mijn jarenlange ervaring in coaching, fitness en vechtsport aangevuld met diploma's weet ik het beste uit mijn klanten te halen. U kunt vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie. Wij staan u graag te woord.

Contactgegevens: Toon gegevens

Telefoonnummer:

+31 (0)481 48 17 00

Website:

Open de website van Mike Madderommadderombootcamp.weebly.com

Fitness-apparatuur nodig?

Gratis bezorging in de Benelux. Professioneel advies. Showrooms in Amsterdam, Breda en Druten.
Fitness- en krachtapparatuur te koop bij Helisports.