Deze website is onderdeel van Helisports International B.V., hét adres voor fitnessapparatuur!
Snel Zoeken

Selecteer een provincie om een personal trainer in Nederland te zoeken. Personal Trainers in Noord-Holland Personal Trainers in Utrecht Personal Trainers in Zuid-Holland Personal Trainers in Zeeland Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Noord-Brabant Personal Trainers in Gelderland Personal Trainers in Flevoland Personal Trainers in Overijssel Personal Trainers in Friesland Personal Trainers in Drenthe Personal Trainers in Groningen
Selecteer een provincie om een personal trainer in België te zoeken.
Personal Trainers in Antwerpen Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Oost-Vlaanderen Personal Trainers in Vlaams-Brabant Personal Trainers in West-Vlaanderen Personal Trainers in Waals-Brabant Personal Trainers in Henegouwen Personal Trainers in Luik Personal Trainers in Luxemburg Personal Trainers in Namen
HomeZoek een personal trainerIk ben personal trainerContact
Carlo Pastoor, personal trainer in Groningen

Carlo Pastoor

Personal trainer in Groningen

Leeftijd:

33

Opleidingen:

Menno Henselmans PT Course. Voorheen Bayesian PT Course.

Ervaring:

Inmiddels heb ik 17 jaar trainingservaring. Zowel op het gebied van duur als krachtsport en ook met voeding. Daarnaast jaren ervaring op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en stressreductie d.m.v. mindfullness.

Specialisme:

Mijn specialisme is body recomposition oftewel het herschikken van de lichaamssamenstelling. Het is ontzettend belangrijk om de ratio vet:spier (weer) in balans te krijgen voor een mooi(er) en gezond(er) lichaam. Maatwerk op het individu afgestemd.

Extra informatie:

Wil jij het optimale uit jezelf halen, met bewezen strategieën en wetenschappelijke onderbouwing?"Always be on a mission, but do it with the right advise".

Contactgegevens: Toon gegevens

Telefoonnummer:

+31 (0)6 55 55 66 22

Website:

Open de website van Carlo Pastoorwww.skinnyfatsolutions.nl

Fitness-apparatuur nodig?

Gratis bezorging in de Benelux. Professioneel advies. Showrooms in Amsterdam, Breda en Druten.
Fitness- en krachtapparatuur te koop bij Helisports.