Deze website is onderdeel van Helisports International B.V., hét adres voor fitnessapparatuur!
Snel Zoeken

Selecteer een provincie om een personal trainer in Nederland te zoeken. Personal Trainers in Noord-Holland Personal Trainers in Utrecht Personal Trainers in Zuid-Holland Personal Trainers in Zeeland Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Noord-Brabant Personal Trainers in Gelderland Personal Trainers in Flevoland Personal Trainers in Overijssel Personal Trainers in Friesland Personal Trainers in Drenthe Personal Trainers in Groningen
Selecteer een provincie om een personal trainer in België te zoeken.
Personal Trainers in Antwerpen Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Oost-Vlaanderen Personal Trainers in Vlaams-Brabant Personal Trainers in West-Vlaanderen Personal Trainers in Waals-Brabant Personal Trainers in Henegouwen Personal Trainers in Luik Personal Trainers in Luxemburg Personal Trainers in Namen
HomeZoek een personal trainerIk ben personal trainerContact
Mauris Opdam, personal trainer in Haarlem

Mauris Opdam

Personal trainer in Haarlem

Leeftijd:

37

Opleidingen:

CIOS Sport - en bewegingscoördinator. HBO toegepaste psychologie met training en coaching als specialisatie. Vele cursussen op het gebied van heel veel verschillende sportsoorten, psychologie en voeding.

Ervaring:

Mauris heeft 16 jaar ervaring met het behalen van persoonlijke doelen op het gebied van gewichtsverlies en fitter worden. Door de jaren heen heeft Mauris duizenden mensen geholpen en talloze positieve recensies. Doelen worden ALTIJD gehaald.

Specialisme:

Ultieme combinatie tussen psychologische ondersteuning en personal training. Samen worden met jou niet alleen fysieke, maar ook mentale persoonlijke doelen gehaald. Hiervoor worden wetenschappelijk onderbouwde methodieken gebruikt. Trainingen op maat!

Extra informatie:

Mauris is de expert in lifestylecoaching. Als je gezonder wilt leven, af wilt slanken en/of fitter wilt voelen, ga dan zeker een keer met hem gratis op gesprek. Mauris heeft zijn eigen bus met spullen en heeft binnen en buiten locaties in de Randstad.

Contactgegevens: Toon gegevens

Telefoonnummer:

+31 (0)6 14 45 61 84

Website:

Open de website van Mauris Opdamwww.mauris.nu

Fitness-apparatuur nodig?

Gratis bezorging in de Benelux. Professioneel advies. Showrooms in Amsterdam, Breda en Druten.
Fitness- en krachtapparatuur te koop bij Helisports.