Deze website is onderdeel van Helisports International B.V., hét adres voor fitnessapparatuur!
Snel Zoeken

Selecteer een provincie om een personal trainer in Nederland te zoeken. Personal Trainers in Noord-Holland Personal Trainers in Utrecht Personal Trainers in Zuid-Holland Personal Trainers in Zeeland Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Noord-Brabant Personal Trainers in Gelderland Personal Trainers in Flevoland Personal Trainers in Overijssel Personal Trainers in Friesland Personal Trainers in Drenthe Personal Trainers in Groningen
Selecteer een provincie om een personal trainer in België te zoeken.
Personal Trainers in Antwerpen Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Oost-Vlaanderen Personal Trainers in Vlaams-Brabant Personal Trainers in West-Vlaanderen Personal Trainers in Waals-Brabant Personal Trainers in Henegouwen Personal Trainers in Luik Personal Trainers in Luxemburg Personal Trainers in Namen
HomeZoek een personal trainerIk ben personal trainerContact
Mauris Opdam, personal trainer in Haarlem

Mauris Opdam

Personal trainer in Haarlem

Leeftijd:

35

Opleidingen:

CIOS Sport - en bewegingscoördinator. HBO toegepaste psychologie met training en coaching als specialisatie. Zelfstudie voeding, sportmassage, vele cursussen voor verschillende sporten.

Ervaring:

Inmiddels heeft Mauris 12 jaar ervaring in de sport branche en heeft les gegeven in talloze sporten: van balsporten tot aerbics, van boxen tot pilates en bootcamp. Mauris is als ondernemer succesvol bedrijfstrainer, coach en personal trainer.

Specialisme:

Ultieme combinatie tussen psychologische ondersteuning en personal training. Samen worden met jou niet alleen fysieke, maar ook mentale persoonlijke doelen gesteld. Hiervoor worden wetenschappelijk onderbouwde methodieken gebruikt.

Extra informatie:

Mauris is expert in lifestylecoaching. Als je gezonder wilt leven, af wilt slanken en/of fitter wilt voelen, ga dan zeker een keer met hem gratis op gesprek. Kijk op de website of like facebookpagina voor gratis artikelen en tips over gezondheid!

Contactgegevens: Toon gegevens

Telefoonnummer:

+31 (0)6 14 45 61 84

Website:

Open de website van Mauris Opdamwww.mauris.nu

Fitness-apparatuur nodig?

Gratis bezorging in de Benelux. Professioneel advies. Showrooms in Amsterdam, Breda en Druten.
Fitness- en krachtapparatuur te koop bij Helisports.