Deze website is onderdeel van Helisports International B.V., hét adres voor fitnessapparatuur!
Snel Zoeken

Selecteer een provincie om een personal trainer in Nederland te zoeken. Personal Trainers in Noord-Holland Personal Trainers in Utrecht Personal Trainers in Zuid-Holland Personal Trainers in Zeeland Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Noord-Brabant Personal Trainers in Gelderland Personal Trainers in Flevoland Personal Trainers in Overijssel Personal Trainers in Friesland Personal Trainers in Drenthe Personal Trainers in Groningen
Selecteer een provincie om een personal trainer in België te zoeken.
Personal Trainers in Antwerpen Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Oost-Vlaanderen Personal Trainers in Vlaams-Brabant Personal Trainers in West-Vlaanderen Personal Trainers in Waals-Brabant Personal Trainers in Henegouwen Personal Trainers in Luik Personal Trainers in Luxemburg Personal Trainers in Namen
HomeZoek een personal trainerIk ben personal trainerContact
Karel Kolb, personal trainer in Haarlem

Karel Kolb

Personal trainer in Haarlem

Leeftijd:

55

Opleidingen:

EFAA Running Instructor

Ervaring:

Looptrainer van een actieve loopgroep die op woensdagavond en zondagochtend in de Kennemerduinen (Bloemendaal) traint. In de gemeenten Haarlem, Bloemendaal en Heemstede actief als personal looptrainer.

Specialisme:

Hardlopen in en rond Haarlem met kleine loopgroepen waar persoonlijke aandacht en ontwikkeling centraal staat. Ook hardloopbegeleiding op individuele basis.

Extra informatie:

Door de kleinschalige opzet kun je elke training gericht werken aan je persoonlijke doelen. Ik kan je daarbij motiveren en helpen om met plezier en blessurevrij de volgende stap te zetten.

Contactgegevens: Toon gegevens

Telefoonnummer:

+31 (0)6 17 46 28 82

Website:

Open de website van Karel Kolbwww.loopmeesters.nl

Fitness-apparatuur nodig?

Gratis bezorging in de Benelux. Professioneel advies. Showrooms in Amsterdam, Breda en Druten.
Fitness- en krachtapparatuur te koop bij Helisports.