Deze website is onderdeel van Helisports International B.V., hét adres voor fitnessapparatuur!
Snel Zoeken

Selecteer een provincie om een personal trainer in Nederland te zoeken. Personal Trainers in Noord-Holland Personal Trainers in Utrecht Personal Trainers in Zuid-Holland Personal Trainers in Zeeland Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Noord-Brabant Personal Trainers in Gelderland Personal Trainers in Flevoland Personal Trainers in Overijssel Personal Trainers in Friesland Personal Trainers in Drenthe Personal Trainers in Groningen
Selecteer een provincie om een personal trainer in België te zoeken.
Personal Trainers in Antwerpen Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Oost-Vlaanderen Personal Trainers in Vlaams-Brabant Personal Trainers in West-Vlaanderen Personal Trainers in Waals-Brabant Personal Trainers in Henegouwen Personal Trainers in Luik Personal Trainers in Luxemburg Personal Trainers in Namen
HomeZoek een personal trainerIk ben personal trainerContact
Merel Boekelaar, personal trainer in Haarlem

Merel Boekelaar

Personal trainer in Haarlem

Leeftijd:

28

Opleidingen:

Fysiotherapie
Orthomoleculair voedingstherapeut
Medisch fitness trainer

Ervaring:

Ik geef al een aantal jaar personal trainingen buiten in Heemstede, Haarlem, Bloemendaal en Heemstede. Ook geef ik Personal Training in de praktijk op de helmlaan in Haarlem.

Specialisme:

Creatieve trainingen verzorgen voor elke doelgroep welke voldoen aan de wensen en behoeften van de klant. Door mijn achtergrond als fysiotherapeut kan ik inspelen op een verscheidenheid aan klachten.

Extra informatie:

Bij mijn praktijk Natuurlijk Merel in Haarlem (op de grens van Aerdenhout en Heemstede) kunt u terecht voor fysiotherapie, voedingsadvies, orthomoleculaire therapie, personal training en small group training.

Contactgegevens: Toon gegevens

Telefoonnummer:

+31 (0)6 30 14 40 92

Website:

Open de website van Merel Boekelaarwww.natuurlijkmerel.nl

Fitness-apparatuur nodig?

Gratis bezorging in de Benelux. Professioneel advies. Showrooms in Amsterdam, Breda en Druten.
Fitness- en krachtapparatuur te koop bij Helisports.