Deze website is onderdeel van Helisports International B.V., hét adres voor fitnessapparatuur!
Snel Zoeken

Selecteer een provincie om een personal trainer in Nederland te zoeken. Personal Trainers in Noord-Holland Personal Trainers in Utrecht Personal Trainers in Zuid-Holland Personal Trainers in Zeeland Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Noord-Brabant Personal Trainers in Gelderland Personal Trainers in Flevoland Personal Trainers in Overijssel Personal Trainers in Friesland Personal Trainers in Drenthe Personal Trainers in Groningen
Selecteer een provincie om een personal trainer in België te zoeken.
Personal Trainers in Antwerpen Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Oost-Vlaanderen Personal Trainers in Vlaams-Brabant Personal Trainers in West-Vlaanderen Personal Trainers in Waals-Brabant Personal Trainers in Henegouwen Personal Trainers in Luik Personal Trainers in Luxemburg Personal Trainers in Namen
HomeZoek een personal trainerIk ben personal trainerContact
Remco Sloep, personal trainer in Heemskerk

Remco Sloep

Personal trainer in Heemskerk

Leeftijd:

44

Opleidingen:

In 2000 mijn CIOS in Overveen afgerond met fitness als specialiteit. In de jaren daarna verschillende opleidingen en trainingen gedaan waaronder de LAPT opleiding van de HDD groep.

Ervaring:

Veel ervaring op verschillende sportscholen in verschillende functies. Ik heb de fitnessbranche de afgelopen jaren zien veranderen en weet dat je met resultaat moet komen om succesvol te zijn.

Specialisme:

Mijn specialiteit is sporters te helpen die willen afvallen. Ook hanteer ik een speciaal programma, waarbij je afvalt zonder spiermassa verlies. Daarnaast kan ik door mijn ervaring alle trainingsdoelen nastreven!

Extra informatie:

Zelfstandig Personal Trainer in de omgeving van Heemskerk, daarnaast werkzaam binnen HealthCity in Badhoevedorp.

Contactgegevens: Toon gegevens

Telefoonnummer:

+31 (0)6 18 43 28 45

Website:

Open de website van Remco Sloepwww.remcopersonaltraining.nl

Fitness-apparatuur nodig?

Gratis bezorging in de Benelux. Professioneel advies. Showrooms in Amsterdam, Breda en Druten.
Fitness- en krachtapparatuur te koop bij Helisports.