Deze website is onderdeel van Helisports International B.V., hét adres voor fitnessapparatuur!
Snel Zoeken

Selecteer een provincie om een personal trainer in Nederland te zoeken. Personal Trainers in Noord-Holland Personal Trainers in Utrecht Personal Trainers in Zuid-Holland Personal Trainers in Zeeland Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Noord-Brabant Personal Trainers in Gelderland Personal Trainers in Flevoland Personal Trainers in Overijssel Personal Trainers in Friesland Personal Trainers in Drenthe Personal Trainers in Groningen
Selecteer een provincie om een personal trainer in België te zoeken.
Personal Trainers in Antwerpen Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Oost-Vlaanderen Personal Trainers in Vlaams-Brabant Personal Trainers in West-Vlaanderen Personal Trainers in Waals-Brabant Personal Trainers in Henegouwen Personal Trainers in Luik Personal Trainers in Luxemburg Personal Trainers in Namen
HomeZoek een personal trainerIk ben personal trainerContact
Merel Uiterwaal, personal trainer in Heemskerk

Merel Uiterwaal

Personal trainer in Heemskerk

Leeftijd:

45

Opleidingen:

De opleiding Functional Personal trainer heb ik afgesloten bij het Hamel Instituut. Dit ter aanvulling op mijn diploma's als vitaliteitsadviseur en gewichtsconsulente. Ik kan dus mensen coachen op het gebied van voeding en beweging.

Ervaring:

In 2013 begonnen met mijn bedrijf Vital24.
Zowel binnen organisaties verzorg ik vitaliteitstrajecten als 1-op-1 begeleiding van mensen die zich vitaler willen voelen. Het doel van mijn klanten staat altijd vooraan bij het samenstellen van een programma.

Specialisme:

- Voeding
- Beweging
- Vitaliteitstrajecten binnen organisaties
- Sportvoeding
- Kinderen en overgewicht

Extra informatie:

Ik vind het vooral belangrijk dat mijn klanten een manier van bewegen vinden die ze leuk vinden. Samen een stap naar een gezonder leefpatroon maken is het doel. Vital24 helpt u daar heel graag bij op een manier die bij u past.

Contactgegevens: Toon gegevens

Telefoonnummer:

+31 (0)6 41 54 38 00

Fitness-apparatuur nodig?

Gratis bezorging in de Benelux. Professioneel advies. Showrooms in Amsterdam, Breda en Druten.
Fitness- en krachtapparatuur te koop bij Helisports.