Deze website is onderdeel van Helisports International B.V., hét adres voor fitnessapparatuur!
Snel Zoeken

Selecteer een provincie om een personal trainer in Nederland te zoeken. Personal Trainers in Noord-Holland Personal Trainers in Utrecht Personal Trainers in Zuid-Holland Personal Trainers in Zeeland Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Noord-Brabant Personal Trainers in Gelderland Personal Trainers in Flevoland Personal Trainers in Overijssel Personal Trainers in Friesland Personal Trainers in Drenthe Personal Trainers in Groningen
Selecteer een provincie om een personal trainer in België te zoeken.
Personal Trainers in Antwerpen Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Oost-Vlaanderen Personal Trainers in Vlaams-Brabant Personal Trainers in West-Vlaanderen Personal Trainers in Waals-Brabant Personal Trainers in Henegouwen Personal Trainers in Luik Personal Trainers in Luxemburg Personal Trainers in Namen
HomeZoek een personal trainerIk ben personal trainerContact
Annet Brons, personal trainer in Heerhugowaard

Annet Brons

Personal trainer in Heerhugowaard

Leeftijd:

45

Opleidingen:

HBO voeding en diëtetiek, Post-hbo Sportdietetiek (sportvoeding), Post-hbo voeding en duursport, Basis Looptrainer 3 (Atletiekunie)

Ervaring:

Sport en voeding zijn mijn twee passies! Ik geef inmiddels ruim 3 jr hardlooptraining en werk al ruim 12 jr als sportdietist. Ook kan je bij mij terecht voor personal training: hardlopen & voeding. Ik verwijs naar mijn website voor meer info!

Specialisme:

- Hardlopen
- Sportvoeding
- Overgewicht
- Afvallen

Extra informatie:

Je kunt bij mij terecht voor hardlooptraining en advies over (sport)voeding. Ik begeleid sporters van alle niveaus. Of je nu een beginnende sporter bent die wil afvallen of een ervaren sporter die zijn prestaties naar een hoger niveau wil tillen!

Contactgegevens: Toon gegevens

Telefoonnummer:

+31 (0)6 24 83 03 71

Website:

Open de website van Annet Bronswwwannetbrons.nl

Fitness-apparatuur nodig?

Gratis bezorging in de Benelux. Professioneel advies. Showrooms in Amsterdam, Breda en Druten.
Fitness- en krachtapparatuur te koop bij Helisports.