Deze website is onderdeel van Helisports International B.V., hét adres voor fitnessapparatuur!
Snel Zoeken

Selecteer een provincie om een personal trainer in Nederland te zoeken. Personal Trainers in Noord-Holland Personal Trainers in Utrecht Personal Trainers in Zuid-Holland Personal Trainers in Zeeland Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Noord-Brabant Personal Trainers in Gelderland Personal Trainers in Flevoland Personal Trainers in Overijssel Personal Trainers in Friesland Personal Trainers in Drenthe Personal Trainers in Groningen
Selecteer een provincie om een personal trainer in België te zoeken.
Personal Trainers in Antwerpen Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Oost-Vlaanderen Personal Trainers in Vlaams-Brabant Personal Trainers in West-Vlaanderen Personal Trainers in Waals-Brabant Personal Trainers in Henegouwen Personal Trainers in Luik Personal Trainers in Luxemburg Personal Trainers in Namen
HomeZoek een personal trainerIk ben personal trainerContact
David Bakker, personal trainer in Helmond

David Bakker

Personal trainer in Helmond

Leeftijd:

39

Opleidingen:

Fysiotherapie, Module Health & Lifestyle, Fitnessopleiding, Les Mills Groepslessen, Interne opleidingen van HealthCity, YorCoach opleiding tot Personal Trainer, Kickbox Conditionele Training, Specialisatiecursus PowerPlate.

Ervaring:

Meer dan 4 jaar in de branche van fitness en groepslessen, sinds 2009 werkzaam als Personal Trainer van o.a. golfers, hardlopers, fietsers, boxers, enzovoorts.

Specialisme:

Conditionele Kickboxing, PowerPlate, Kettlebell, Golf en Duursport.

Extra informatie:

Naast het geven van personal training bied ik in samenwerking net anderen, Digitale ondersteuning, Orthomoleculaire voeding, Revalidatie, Schoonheidsspecialisme en trainingsmateriaal. Het hele pakket voor een uitmuntende gezondheid dus!

Contactgegevens: Toon gegevens

Telefoonnummer:

+31 (0)6 48 69 33 70

Website:

Open de website van David Bakkerwww.yoraction.nl

Fitness-apparatuur nodig?

Gratis bezorging in de Benelux. Professioneel advies. Showrooms in Amsterdam, Breda en Druten.
Fitness- en krachtapparatuur te koop bij Helisports.