Deze website is onderdeel van Helisports International B.V., hét adres voor fitnessapparatuur!
Snel Zoeken

Selecteer een provincie om een personal trainer in Nederland te zoeken. Personal Trainers in Noord-Holland Personal Trainers in Utrecht Personal Trainers in Zuid-Holland Personal Trainers in Zeeland Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Noord-Brabant Personal Trainers in Gelderland Personal Trainers in Flevoland Personal Trainers in Overijssel Personal Trainers in Friesland Personal Trainers in Drenthe Personal Trainers in Groningen
Selecteer een provincie om een personal trainer in België te zoeken.
Personal Trainers in Antwerpen Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Oost-Vlaanderen Personal Trainers in Vlaams-Brabant Personal Trainers in West-Vlaanderen Personal Trainers in Waals-Brabant Personal Trainers in Henegouwen Personal Trainers in Luik Personal Trainers in Luxemburg Personal Trainers in Namen
HomeZoek een personal trainerIk ben personal trainerContact
Herman Spilker, personal trainer in Hillegom

Herman Spilker

Personal trainer in Hillegom

Leeftijd:

41

Opleidingen:

AALO Fitness Instructeur, AALO Small Group Trainer, AALO Fitness Master, AALO Personal Trainer, AALO Kettlebell Trainer, Sport EHBO.

Ervaring:

Door een achtergrond binnen de sportwereld te combineren met diverse opleidingen in de fitnessbranche, waaronder Personal Trainer, ben ik in staat je te helpen om jouw doelen te bereiken.

Specialisme:

Krachttraining, conditietrainingen, coördinatie, flexibiliteit, blessurepreventie en afvallen.

Extra informatie:

Wil jij sporten onder begeleiding, samen doelen stellen en behalen? Maar vooral ook veel plezier beleven in de trainingen? Neem dan contact op voor een vrijblijvende kennismaking!

Contactgegevens: Toon gegevens

Telefoonnummer:

+31 (0)6 42 20 87 37

Website:

Open de website van Herman Spilkerwww.hks-personaltraining.nl

Fitness-apparatuur nodig?

Gratis bezorging in de Benelux. Professioneel advies. Showrooms in Amsterdam, Breda en Druten.
Fitness- en krachtapparatuur te koop bij Helisports.