Deze website is onderdeel van Helisports International B.V., hét adres voor fitnessapparatuur!
Snel Zoeken

Selecteer een provincie om een personal trainer in Nederland te zoeken. Personal Trainers in Noord-Holland Personal Trainers in Utrecht Personal Trainers in Zuid-Holland Personal Trainers in Zeeland Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Noord-Brabant Personal Trainers in Gelderland Personal Trainers in Flevoland Personal Trainers in Overijssel Personal Trainers in Friesland Personal Trainers in Drenthe Personal Trainers in Groningen
Selecteer een provincie om een personal trainer in België te zoeken.
Personal Trainers in Antwerpen Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Oost-Vlaanderen Personal Trainers in Vlaams-Brabant Personal Trainers in West-Vlaanderen Personal Trainers in Waals-Brabant Personal Trainers in Henegouwen Personal Trainers in Luik Personal Trainers in Luxemburg Personal Trainers in Namen
HomeZoek een personal trainerIk ben personal trainerContact
Roy Pennings, personal trainer in Kaatsheuvel

Roy Pennings

Personal trainer in Kaatsheuvel

Leeftijd:

27

Opleidingen:

- Personal Coach
- AALO Medisch Fitness Trainer
- Client Motivation
- Bodyweight Training

Ervaring:

Sport zit er al vanaf jongs af aan in en ervaring in de fitness is opgedaan vanaf 2010. Begonnen met het geven van personal training in 2014 en zelfstandig geworden vanaf januari 2016. In deze periode tientallen mensen succesvol geholpen.

Specialisme:

Het specialisme van PIT Fitness ligt voornamelijk aan de medische kant van de fitness en in het bijzonder schouder-, knie- en rugklachten, obesitas en diabetes.

Extra informatie:

PIT Fitness is een Personal Training Studio gevestigd aan de Berndijksestraat 16 te Kaatsheuvel. Hier wordt (duo) personal training en small group training gegeven in een ruimte waar privacy centraal staat.

Contactgegevens: Toon gegevens

Telefoonnummer:

+31 (0)6 40 17 95 71

Website:

Open de website van Roy Penningswww.pitfitness.nl

Fitness-apparatuur nodig?

Gratis bezorging in de Benelux. Professioneel advies. Showrooms in Amsterdam, Breda en Druten.
Fitness- en krachtapparatuur te koop bij Helisports.