Deze website is onderdeel van Helisports International B.V., hét adres voor fitnessapparatuur!
Snel Zoeken

Selecteer een provincie om een personal trainer in Nederland te zoeken. Personal Trainers in Noord-Holland Personal Trainers in Utrecht Personal Trainers in Zuid-Holland Personal Trainers in Zeeland Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Noord-Brabant Personal Trainers in Gelderland Personal Trainers in Flevoland Personal Trainers in Overijssel Personal Trainers in Friesland Personal Trainers in Drenthe Personal Trainers in Groningen
Selecteer een provincie om een personal trainer in België te zoeken.
Personal Trainers in Antwerpen Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Oost-Vlaanderen Personal Trainers in Vlaams-Brabant Personal Trainers in West-Vlaanderen Personal Trainers in Waals-Brabant Personal Trainers in Henegouwen Personal Trainers in Luik Personal Trainers in Luxemburg Personal Trainers in Namen
HomeZoek een personal trainerIk ben personal trainerContact
Karin van Meegdenburg, personal trainer in Maarssen

Karin van Meegdenburg

Personal trainer in Maarssen

Leeftijd:

31

Opleidingen:

Functional trainer academy, inspanningsfysiologie & bewegingsleer, neuroscience in training, voedingsconsulent en vele extra specialisaties.

Ervaring:

Sinds 2018 heb ik mijn eigen bedrijf als personal trainer/functional movement specialist. Daarvoor heb ik 3 jaar in een sportschool gewerkt als personal trainer, fitness instructeur, groepslesdocent en stagebegeleider.

Specialisme:

Functional movement training. Trainen om zowel verschillende sporten als het dagelijks leven te verbeteren. Veelal spelgericht trainen.

Extra informatie:

Leer je lichaam kennen en op de juiste manier bewegen. Lekker buiten, omdat er niks fijner is dan buiten zijn (hooguit die verfrissende of verwarmende douche na de training), maar wel met veel verschillende tools. Je zal de sportschool zeker niet missen.

Contactgegevens: Toon gegevens

Telefoonnummer:

+31 (0)6 30 39 09 63

Fitness-apparatuur nodig?

Gratis bezorging in de Benelux. Professioneel advies. Showrooms in Amsterdam, Breda en Druten.
Fitness- en krachtapparatuur te koop bij Helisports.