Deze website is onderdeel van Helisports International B.V., hét adres voor fitnessapparatuur!
Snel Zoeken

Selecteer een provincie om een personal trainer in Nederland te zoeken. Personal Trainers in Noord-Holland Personal Trainers in Utrecht Personal Trainers in Zuid-Holland Personal Trainers in Zeeland Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Noord-Brabant Personal Trainers in Gelderland Personal Trainers in Flevoland Personal Trainers in Overijssel Personal Trainers in Friesland Personal Trainers in Drenthe Personal Trainers in Groningen
Selecteer een provincie om een personal trainer in België te zoeken.
Personal Trainers in Antwerpen Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Oost-Vlaanderen Personal Trainers in Vlaams-Brabant Personal Trainers in West-Vlaanderen Personal Trainers in Waals-Brabant Personal Trainers in Henegouwen Personal Trainers in Luik Personal Trainers in Luxemburg Personal Trainers in Namen
HomeZoek een personal trainerIk ben personal trainerContact
Bart Roth, personal trainer in Maartensdijk

Bart Roth

Personal trainer in Maartensdijk

Leeftijd:

50

Opleidingen:

Biologie (Universiteit Utrecht)
Fitnesstrainer A
NASM Personal trainer
Leefstijlcoach

Ervaring:

Ik heb 20 jaar als IT-consultant gewerkt in de financiële dienstverlening. Sinds een jaar ben ik met Bij Bart actief in de fitness- en welzijnssector. Ik geef/verzorg hardlooptrainingen, circuittrainingen, personal training en leefstijlcoaching.

Specialisme:

Ik richt me op veertigplussers die op zoek zijn naar een manier om in de "achtbaan" van werk(druk), gezinsleven, en allerlei andere eisen en verwachtingen die onze maatschappij aan ons stelt, hun gezondheid voorop te stellen.

Extra informatie:

Krachttraining, hardlopen, balsporten, fietssporten: ik vind het zelf allemaal even leuk en wil mijn passie voor sporten overbrengen op mijn klanten. Mijn aanpak is gericht op het teweegbrengen van blijvende positieve veranderingen van je leefstijl.

Contactgegevens: Toon gegevens

Telefoonnummer:

+31 (0)6 40 45 17 56

Website:

Open de website van Bart Rothwww.bij-bart.nl

Fitness-apparatuur nodig?

Gratis bezorging in de Benelux. Professioneel advies. Showrooms in Amsterdam, Breda en Druten.
Fitness- en krachtapparatuur te koop bij Helisports.