Deze website is onderdeel van Helisports International B.V., hét adres voor fitnessapparatuur!
Snel Zoeken

Selecteer een provincie om een personal trainer in Nederland te zoeken. Personal Trainers in Noord-Holland Personal Trainers in Utrecht Personal Trainers in Zuid-Holland Personal Trainers in Zeeland Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Noord-Brabant Personal Trainers in Gelderland Personal Trainers in Flevoland Personal Trainers in Overijssel Personal Trainers in Friesland Personal Trainers in Drenthe Personal Trainers in Groningen
Selecteer een provincie om een personal trainer in België te zoeken.
Personal Trainers in Antwerpen Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Oost-Vlaanderen Personal Trainers in Vlaams-Brabant Personal Trainers in West-Vlaanderen Personal Trainers in Waals-Brabant Personal Trainers in Henegouwen Personal Trainers in Luik Personal Trainers in Luxemburg Personal Trainers in Namen
HomeZoek een personal trainerIk ben personal trainerContact
Bart Roth, personal trainer in Maartensdijk

Bart Roth

Personal trainer in Maartensdijk

Leeftijd:

54

Opleidingen:

NASM Personal trainer
NASM Senior (55+) Fitness Trainer
Fitnesstrainer A
Leefstijlcoach (in opleiding)
Biologie (Universiteit Utrecht)

Ervaring:

Ik geef hardlooptrainingen, circuittrainingen en personal training. Hiervoor had ik jarenlang kantoorbanen in de informatietechnologie. Ik combineerde mijn werk met trainen en training geven.

Specialisme:

Ik richt me op veertigplussers die graag fitter willen worden. Ik laat mensen (her)ontdekken hoe leuk sporten kan zijn. Mijn trainingen zijn gevarieerd en focussen op toename van kracht, snelheid, bewegelijkheid en coördinatie.

Extra informatie:

Een drukke baan combineren met sporten. Hoe doe je dat? Ik help je daarmee. Mijn aanpak is gericht op continuïteit: ik kijk wat het best bij je past zodat je het ook volhoudt. Wat zijn je doelen? Wat vind je leuk? Waar ligt jouw potentie?

Contactgegevens: Toon gegevens

Telefoonnummer:

+31 (0)6 40 45 17 56

Website:

Open de website van Bart Rothwww.bij-bart.nl

Fitness-apparatuur nodig?

Gratis bezorging in de Benelux. Professioneel advies. Showrooms in Amsterdam, Breda en Druten.
Fitness- en krachtapparatuur te koop bij Helisports.