Deze website is onderdeel van Helisports International B.V., hét adres voor fitnessapparatuur!
Snel Zoeken

Selecteer een provincie om een personal trainer in Nederland te zoeken. Personal Trainers in Noord-Holland Personal Trainers in Utrecht Personal Trainers in Zuid-Holland Personal Trainers in Zeeland Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Noord-Brabant Personal Trainers in Gelderland Personal Trainers in Flevoland Personal Trainers in Overijssel Personal Trainers in Friesland Personal Trainers in Drenthe Personal Trainers in Groningen
Selecteer een provincie om een personal trainer in België te zoeken.
Personal Trainers in Antwerpen Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Oost-Vlaanderen Personal Trainers in Vlaams-Brabant Personal Trainers in West-Vlaanderen Personal Trainers in Waals-Brabant Personal Trainers in Henegouwen Personal Trainers in Luik Personal Trainers in Luxemburg Personal Trainers in Namen
HomeZoek een personal trainerIk ben personal trainerContact
Roy Reijnders, personal trainer in Maastricht

Roy Reijnders

Personal trainer in Maastricht

Leeftijd:

29

Opleidingen:

- EFAA Fitness Trainer A
- Vakopleiding Fitnessinstructeur
- NHA Personal Trainer

Ervaring:

Ik heb ruim 10 jaar ervaring als personal trainer bij o.a. Il Fiore Health Centres en Club Pellikaan. Met mijn eigen studio wil ik personal training op een kleinschalige manier naar een hoger niveau tillen.

Specialisme:

Ik help je o.a. bij afvallen, spieropbouw, revalidatie, verbeteren van conditie, buikvet verbranden en mentaal fitter worden.

Extra informatie:

Personal training studio Equipe is gelegen aan de Duitsepoort 13B in hartje Maastricht, nabij het Centraal Station. De locatie is uitstekend bereikbaar per auto, trein, bus en fiets.

Contactgegevens: Toon gegevens

Telefoonnummer:

+31 (0)43 204 15 79

Website:

Open de website van Roy Reijnderswww.equipe.training

Fitness-apparatuur nodig?

Gratis bezorging in de Benelux. Professioneel advies. Showrooms in Amsterdam, Breda en Druten.
Fitness- en krachtapparatuur te koop bij Helisports.