Deze website is onderdeel van Helisports International B.V., hét adres voor fitnessapparatuur!
Snel Zoeken

Selecteer een provincie om een personal trainer in Nederland te zoeken. Personal Trainers in Noord-Holland Personal Trainers in Utrecht Personal Trainers in Zuid-Holland Personal Trainers in Zeeland Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Noord-Brabant Personal Trainers in Gelderland Personal Trainers in Flevoland Personal Trainers in Overijssel Personal Trainers in Friesland Personal Trainers in Drenthe Personal Trainers in Groningen
Selecteer een provincie om een personal trainer in België te zoeken.
Personal Trainers in Antwerpen Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Oost-Vlaanderen Personal Trainers in Vlaams-Brabant Personal Trainers in West-Vlaanderen Personal Trainers in Waals-Brabant Personal Trainers in Henegouwen Personal Trainers in Luik Personal Trainers in Luxemburg Personal Trainers in Namen
HomeZoek een personal trainerIk ben personal trainerContact
Harry van der Naald, personal trainer in Marum

Harry van der Naald

Personal trainer in Marum

Leeftijd:

50

Opleidingen:

AALO Level 1 Fitnesstrainer, AALO Level 2 Fitnesstrainer, AALO Level 3 Fitness Master, AALO Level 4 Personal Trainer, AALO Level 5 Medical Fitnesstrainer.

Ervaring:

Al ruim 24 jaar werkzaam in de fitnessbranche waarvan de laatste 7 jaar de nadruk lag op revalidatie. Sinds 2014 heb ik ook een trainingstudio.

Specialisme:

Afslanken en lifestyle, revalidatie en medisch fitness,zwangerschaps- en postnatale training, Algehele fitheid, houding- en bewegingregulatie.

Extra informatie:

Personal Training is meer dan alleen 1-op-1 training. Het is een garantie voor resultaat. U kunt bij mij trainen in de eigen studio, maar het is ook mogelijk dat ik bij u kom of andere gewenste locatie.

Contactgegevens: Toon gegevens

Telefoonnummer:

+31 (0)6 42 59 72 35

Fitness-apparatuur nodig?

Gratis bezorging in de Benelux. Professioneel advies. Showrooms in Amsterdam, Breda en Druten.
Fitness- en krachtapparatuur te koop bij Helisports.