Deze website is onderdeel van Helisports International B.V., hét adres voor fitnessapparatuur!
Snel Zoeken

Selecteer een provincie om een personal trainer in Nederland te zoeken. Personal Trainers in Noord-Holland Personal Trainers in Utrecht Personal Trainers in Zuid-Holland Personal Trainers in Zeeland Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Noord-Brabant Personal Trainers in Gelderland Personal Trainers in Flevoland Personal Trainers in Overijssel Personal Trainers in Friesland Personal Trainers in Drenthe Personal Trainers in Groningen
Selecteer een provincie om een personal trainer in België te zoeken.
Personal Trainers in Antwerpen Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Oost-Vlaanderen Personal Trainers in Vlaams-Brabant Personal Trainers in West-Vlaanderen Personal Trainers in Waals-Brabant Personal Trainers in Henegouwen Personal Trainers in Luik Personal Trainers in Luxemburg Personal Trainers in Namen
HomeZoek een personal trainerIk ben personal trainerContact
Eva Kraak, personal trainer in Meteren

Eva Kraak

Personal trainer in Meteren

Leeftijd:

41

Opleidingen:

- BLCN Leefstijlcoach
- Personal trainer AALO
- BGN Gewichtsconsulent
- Stoppen met roken coach

Ervaring:

Personal trainer sinds 2006, meer dan 10 jaar ervaring in duursporten (triathlon en marathons)
Uitvoeren en opzetten van gezondheidscampagnes voor de International heart foundation: anti-tabacco en obesitas en diabetes.

Specialisme:

Fitmindz helpt druk bezette moeders bij het veranderen van hun leefstijl online of op locatie in regio West- Betuwe. Ik leer je hoe je vet kunt verliezen, een gezonde relatie met voeding en met je zelf kunt opbouwen zonder diëten.

Extra informatie:

Mijn coaching is gericht op gedragsverandering. Wat is de achterliggende gedachte van je doel. Welke belemmeringen en overtuigingen zitten hier in de weg? Hiervoor stellen we een plan van aanpak op om je doel te bereiken en vol te houden voor altijd!

Contactgegevens: Toon gegevens

Telefoonnummer:

+31 (0)6 29 79 75 77

Website:

Open de website van Eva Kraakwww.fitmindz.nl

Fitness-apparatuur nodig?

Gratis bezorging in de Benelux. Professioneel advies. Showrooms in Amsterdam, Breda en Druten.
Fitness- en krachtapparatuur te koop bij Helisports.