Deze website is onderdeel van Helisports International B.V., hét adres voor fitnessapparatuur!
Snel Zoeken

Selecteer een provincie om een personal trainer in Nederland te zoeken. Personal Trainers in Noord-Holland Personal Trainers in Utrecht Personal Trainers in Zuid-Holland Personal Trainers in Zeeland Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Noord-Brabant Personal Trainers in Gelderland Personal Trainers in Flevoland Personal Trainers in Overijssel Personal Trainers in Friesland Personal Trainers in Drenthe Personal Trainers in Groningen
Selecteer een provincie om een personal trainer in België te zoeken.
Personal Trainers in Antwerpen Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Oost-Vlaanderen Personal Trainers in Vlaams-Brabant Personal Trainers in West-Vlaanderen Personal Trainers in Waals-Brabant Personal Trainers in Henegouwen Personal Trainers in Luik Personal Trainers in Luxemburg Personal Trainers in Namen
HomeZoek een personal trainerIk ben personal trainerContact
Lieke Hermans, personal trainer in Nijmegen

Lieke Hermans

Personal trainer in Nijmegen

Leeftijd:

44

Opleidingen:

Fysiotherapie
opleiding Vitaliteitscoach en Personal trainer Chivo

Ervaring:

Sinds 2000 fysiotherapeut. Vanaf 2007 geef ik diverse groepstrainingen. En vanaf 2014 ben ik ook werkzaam als personal trainer. Zelf doe ik aan Crossfit en gewichtheffen. Maar ik heb ervaring in allerlei sporten, van dansen tot wielrennen.

Specialisme:

Functionele (kracht-)training (ook als je fysieke klachten of beperkingen hebt), voedingsadvies en coaching bij het veranderen van je leefstijl. Tevens veel ervaring met trainen tijdens en na zwangerschap.

Extra informatie:

Kenmerkend voor mijn begeleiding: ik kijk naar meerdere facetten die van invloed zijn op jouw fitheid. Dus niet alleen samen trainen, ook je voeding bespreken, aandacht voor rust/ontspanning/stress, en je coachen bij het verbeteren van je leefstijl.

Contactgegevens: Toon gegevens

Telefoonnummer:

+31 (0)6 22 92 29 72

Website:

Open de website van Lieke Hermanswww.leefjefit.nu

Fitness-apparatuur nodig?

Gratis bezorging in de Benelux. Professioneel advies. Showrooms in Amsterdam, Breda en Druten.
Fitness- en krachtapparatuur te koop bij Helisports.