Deze website is onderdeel van Helisports International B.V., hét adres voor fitnessapparatuur!
Snel Zoeken

Selecteer een provincie om een personal trainer in Nederland te zoeken. Personal Trainers in Noord-Holland Personal Trainers in Utrecht Personal Trainers in Zuid-Holland Personal Trainers in Zeeland Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Noord-Brabant Personal Trainers in Gelderland Personal Trainers in Flevoland Personal Trainers in Overijssel Personal Trainers in Friesland Personal Trainers in Drenthe Personal Trainers in Groningen
Selecteer een provincie om een personal trainer in België te zoeken.
Personal Trainers in Antwerpen Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Oost-Vlaanderen Personal Trainers in Vlaams-Brabant Personal Trainers in West-Vlaanderen Personal Trainers in Waals-Brabant Personal Trainers in Henegouwen Personal Trainers in Luik Personal Trainers in Luxemburg Personal Trainers in Namen
HomeZoek een personal trainerIk ben personal trainerContact
Jaap Kleinstapel, personal trainer in Nijmegen

Jaap Kleinstapel

Personal trainer in Nijmegen

Leeftijd:

37

Opleidingen:

Mylogenics Advanced Overload Worldwide, Personal Hormonal Profiling, Fitness & Healh Coördinator B, SGM Health Promotion aan de HAN, Ketllebell instructor.

Ervaring:

Ruim 10 jaar werkzaam in deze branche.

Specialisme:

Prestatieverbetering en functioneel meer spiermassa? Preventie en revalidatie van een functionerend lichaam, zowel fysiek als mentaal. Welk doel heb jij voor ogen?

Extra informatie:

Ik sta altijd open voor het beantwoorden van vragen. Mijn doel is om jou verder te helpen in het behalen van jouw doelen. Maak tijd voor een fitter lichaam zodat je eraan kunt werken en alles kan halen uit een gezonde leefstijl.

Contactgegevens: Toon gegevens

Telefoonnummer:

+31 (0)6 30 38 98 31

Fitness-apparatuur nodig?

Gratis bezorging in de Benelux. Professioneel advies. Showrooms in Amsterdam, Breda en Druten.
Fitness- en krachtapparatuur te koop bij Helisports.