Deze website is onderdeel van Helisports International B.V., hét adres voor fitnessapparatuur!
Snel Zoeken

Selecteer een provincie om een personal trainer in Nederland te zoeken. Personal Trainers in Noord-Holland Personal Trainers in Utrecht Personal Trainers in Zuid-Holland Personal Trainers in Zeeland Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Noord-Brabant Personal Trainers in Gelderland Personal Trainers in Flevoland Personal Trainers in Overijssel Personal Trainers in Friesland Personal Trainers in Drenthe Personal Trainers in Groningen
Selecteer een provincie om een personal trainer in België te zoeken.
Personal Trainers in Antwerpen Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Oost-Vlaanderen Personal Trainers in Vlaams-Brabant Personal Trainers in West-Vlaanderen Personal Trainers in Waals-Brabant Personal Trainers in Henegouwen Personal Trainers in Luik Personal Trainers in Luxemburg Personal Trainers in Namen
HomeZoek een personal trainerIk ben personal trainerContact
Daniël Timmermans, personal trainer in Oss

Daniël Timmermans

Personal trainer in Oss

Leeftijd:

33

Opleidingen:

Innovation sciences (Msc.)
CHIVO opleidingen - vitaliteitscoach

Ervaring:

Sinds 2014 ben ik personal trainer en als gecertificeerd vitaliteitscoach ben ik ook al jarenlang actief als voedingsadviseur. Begin 2018 ben ik mijn eigen bedrijf MOUVEMENT begonnen om coaching, voeding en training onder één dak te brengen.

Specialisme:

Mijn specialismes zijn personal training (kracht/functioneel/boksen), voedingsadvisering (afslanken/aankomen) en vitaliteitscoaching.
Tevens verzorg ik duo, multi en smallgroup trainingen (boksen/fitness/combinatie).

Extra informatie:

Om jouw persoonlijke doel te verwezenlijken kijk ik naar het bredere plaatje: de basiselementen gedrag, voeding én training neem ik onder de loep. Ik bied daarmee complete, verantwoorde programma's die leuk, gevarieerd en uitdagend zijn.

Contactgegevens: Toon gegevens

Telefoonnummer:

+31 (0)6 81 98 03 86

Fitness-apparatuur nodig?

Gratis bezorging in de Benelux. Professioneel advies. Showrooms in Amsterdam, Breda en Druten.
Fitness- en krachtapparatuur te koop bij Helisports.