Deze website is onderdeel van Helisports International B.V., hét adres voor fitnessapparatuur!
Snel Zoeken

Selecteer een provincie om een personal trainer in Nederland te zoeken. Personal Trainers in Noord-Holland Personal Trainers in Utrecht Personal Trainers in Zuid-Holland Personal Trainers in Zeeland Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Noord-Brabant Personal Trainers in Gelderland Personal Trainers in Flevoland Personal Trainers in Overijssel Personal Trainers in Friesland Personal Trainers in Drenthe Personal Trainers in Groningen
Selecteer een provincie om een personal trainer in België te zoeken.
Personal Trainers in Antwerpen Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Oost-Vlaanderen Personal Trainers in Vlaams-Brabant Personal Trainers in West-Vlaanderen Personal Trainers in Waals-Brabant Personal Trainers in Henegouwen Personal Trainers in Luik Personal Trainers in Luxemburg Personal Trainers in Namen
HomeZoek een personal trainerIk ben personal trainerContact
Izzy Gun, personal trainer in Oud Gastel

Izzy Gun

Personal trainer in Oud Gastel

Leeftijd:

39

Opleidingen:

CIOS sport en bewegingscoördinator diploma en relevante fitness diploma's. Ook diploma's en kennis van overige zaken zoals bijvoorbeeld zweminstructeur. Met deze kennis en ervaring kan ik u zo goed mogelijk begeleiden.

Ervaring:

Sinds een aantal jaren ben ik werkzaam als sportinstructeur bij defensie. Hierdoor heb ik kennis van vele verschillende soorten sportdisciplines en weet ik hoe het is om op hoog niveau te moeten presteren.

Specialisme:

Personal training, bootcamp, zelfverdediging.

Extra informatie:

Ook kan ik sportlessen/trainingen aan kinderen verzorgen. Hier heb ik al ervaring mee opgedaan als o.a. zweminstructeur.

Contactgegevens: Toon gegevens

Telefoonnummer:

+31 (0)6 21 86 06 58

Website:

Open de website van Izzy Gunwww.prifitt.nl

Fitness-apparatuur nodig?

Gratis bezorging in de Benelux. Professioneel advies. Showrooms in Amsterdam, Breda en Druten.
Fitness- en krachtapparatuur te koop bij Helisports.