Deze website is onderdeel van Helisports International B.V., hét adres voor fitnessapparatuur!
Snel Zoeken

Selecteer een provincie om een personal trainer in Nederland te zoeken. Personal Trainers in Noord-Holland Personal Trainers in Utrecht Personal Trainers in Zuid-Holland Personal Trainers in Zeeland Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Noord-Brabant Personal Trainers in Gelderland Personal Trainers in Flevoland Personal Trainers in Overijssel Personal Trainers in Friesland Personal Trainers in Drenthe Personal Trainers in Groningen
Selecteer een provincie om een personal trainer in België te zoeken.
Personal Trainers in Antwerpen Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Oost-Vlaanderen Personal Trainers in Vlaams-Brabant Personal Trainers in West-Vlaanderen Personal Trainers in Waals-Brabant Personal Trainers in Henegouwen Personal Trainers in Luik Personal Trainers in Luxemburg Personal Trainers in Namen
HomeZoek een personal trainerIk ben personal trainerContact
Michael Vervloet, personal trainer in Oude Tonge

Michael Vervloet

Personal trainer in Oude Tonge

Leeftijd:

37

Opleidingen:

Ik heb de opleiding sport en bewegen gevolgd en heb mij toen gespecialiseerd in voetbal, outdoor en fitness. Vervolgens de opleiding Medical fitness gedaan en Personal trainer opleiding bij LAPT.

Ervaring:

Doordat ik 4,5 bij defensie heb gewerkt weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om gestelde doelen te halen. Mijn streven is daarom ook om niet teveel naar het verleden en onmogelijkheden te kijken maar juist naar de toekomst en mogelijkheden.

Specialisme:

Klantgerichtheid

Extra informatie:

Door mijn ruime ervaring op verschillende sporten en werkervaring in de outdoor kunnen we zowel binnen het sportcentrum maar ook juist buiten het centrum aan onze doelen werken. Trainen moet leuk worden en niet aanvoelen als verplichting.

Contactgegevens: Toon gegevens

Telefoonnummer:

+31 (0)6 53 86 60 12

Website:

Open de website van Michael Vervloetwww.dynamicmotion.nl

Fitness-apparatuur nodig?

Gratis bezorging in de Benelux. Professioneel advies. Showrooms in Amsterdam, Breda en Druten.
Fitness- en krachtapparatuur te koop bij Helisports.