Deze website is onderdeel van Helisports International B.V., hét adres voor fitnessapparatuur!
Snel Zoeken

Selecteer een provincie om een personal trainer in Nederland te zoeken. Personal Trainers in Noord-Holland Personal Trainers in Utrecht Personal Trainers in Zuid-Holland Personal Trainers in Zeeland Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Noord-Brabant Personal Trainers in Gelderland Personal Trainers in Flevoland Personal Trainers in Overijssel Personal Trainers in Friesland Personal Trainers in Drenthe Personal Trainers in Groningen
Selecteer een provincie om een personal trainer in België te zoeken.
Personal Trainers in Antwerpen Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Oost-Vlaanderen Personal Trainers in Vlaams-Brabant Personal Trainers in West-Vlaanderen Personal Trainers in Waals-Brabant Personal Trainers in Henegouwen Personal Trainers in Luik Personal Trainers in Luxemburg Personal Trainers in Namen
HomeZoek een personal trainerIk ben personal trainerContact
Danny Casimiro Salgado, personal trainer in Purmerend

Danny Casimiro Salgado

Personal trainer in Purmerend

Leeftijd:

26

Opleidingen:

Door mensen in mijn omgeving over te halen en te begeleiden richting hun persoonlijke doel is mijn belangstelling gegroeid voor personal trainen. In 2019 heb ik bij Overload Worldwide de opleidingen Top Trainer A en B succesvol afgerond.

Ervaring:

Sinds mijn 14e was ik niet uit de sportschool weg te denken, inmiddels ben al een aantal certificaten verder. Mede dankzij mijn liefde voor het fitness weet ik al meer dan 10 jaar mensen te motiveren richting hun persoonlijke doel.

Specialisme:

Ik zal ervoor zorgen dat u functioneel en effectief zult trainen. Hierbij zal mijn specialisme: transfer training, periodisering, krachttraining etc. bij helpen.

Extra informatie:

Weet u op de sportschool niet uw plek te vinden, geen idee wat u moet doen of ontbreekt er bij u alle vormen van motivatie?

Dan bent u bij NONSTOP TRAINING PT aan het juiste adres voor personal training op maat!

Contactgegevens: Toon gegevens

Telefoonnummer:

+31 (0)6 43 78 12 79

Website:

Open de website van Danny Casimiro Salgadowww.nonstoptraining.nl

Fitness-apparatuur nodig?

Gratis bezorging in de Benelux. Professioneel advies. Showrooms in Amsterdam, Breda en Druten.
Fitness- en krachtapparatuur te koop bij Helisports.