Deze website is onderdeel van Helisports International B.V., hét adres voor fitnessapparatuur!
Snel Zoeken

Selecteer een provincie om een personal trainer in Nederland te zoeken. Personal Trainers in Noord-Holland Personal Trainers in Utrecht Personal Trainers in Zuid-Holland Personal Trainers in Zeeland Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Noord-Brabant Personal Trainers in Gelderland Personal Trainers in Flevoland Personal Trainers in Overijssel Personal Trainers in Friesland Personal Trainers in Drenthe Personal Trainers in Groningen
Selecteer een provincie om een personal trainer in België te zoeken.
Personal Trainers in Antwerpen Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Oost-Vlaanderen Personal Trainers in Vlaams-Brabant Personal Trainers in West-Vlaanderen Personal Trainers in Waals-Brabant Personal Trainers in Henegouwen Personal Trainers in Luik Personal Trainers in Luxemburg Personal Trainers in Namen
HomeZoek een personal trainerIk ben personal trainerContact
Michel Buket, personal trainer in Rotterdam

Michel Buket

Personal trainer in Rotterdam

Leeftijd:

61

Opleidingen:

Personal Training & Lifestyle Coaching Aalo, Fitness A + B Aalo, Schwinn Indioor Cycling Trainer, Polar Own Zone, Voedingscoach.

Ervaring:

Als personal Trainer & Lifestyle Coach begeleid ik al meer als 7 jaar mensen naar een gezonde leefstijl zowel fysiek als mentaal.

Specialisme:

Conditie, kracht, afslanken (overgewicht- ondergewicht- diabetis 2 ). Voedingscoach & Lifestyle Coach, Core & Stability.

Extra informatie:

Het persoonlijk trainen en begeleiden van mensen naar een gezonde leefstijl is een passie. Het enthousiasme om te motiveren en het bereiken van de klant zijn doelstelling is het mooiste wat er bestaat.

Bekijk rustig mijn website: www.buketcoaching.nl

Contactgegevens: Toon gegevens

Telefoonnummer:

+31 (0)6 34 86 03 68

Website:

Open de website van Michel Buketwww.tripple-b.eu

Fitness-apparatuur nodig?

Gratis bezorging in de Benelux. Professioneel advies. Showrooms in Amsterdam, Breda en Druten.
Fitness- en krachtapparatuur te koop bij Helisports.