Deze website is onderdeel van Helisports International B.V., hét adres voor fitnessapparatuur!
Snel Zoeken

Selecteer een provincie om een personal trainer in Nederland te zoeken. Personal Trainers in Noord-Holland Personal Trainers in Utrecht Personal Trainers in Zuid-Holland Personal Trainers in Zeeland Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Noord-Brabant Personal Trainers in Gelderland Personal Trainers in Flevoland Personal Trainers in Overijssel Personal Trainers in Friesland Personal Trainers in Drenthe Personal Trainers in Groningen
Selecteer een provincie om een personal trainer in België te zoeken.
Personal Trainers in Antwerpen Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Oost-Vlaanderen Personal Trainers in Vlaams-Brabant Personal Trainers in West-Vlaanderen Personal Trainers in Waals-Brabant Personal Trainers in Henegouwen Personal Trainers in Luik Personal Trainers in Luxemburg Personal Trainers in Namen
HomeZoek een personal trainerIk ben personal trainerContact
Rick Berkhout, personal trainer in Rotterdam

Rick Berkhout

Personal trainer in Rotterdam

Leeftijd:

27

Opleidingen:

FitVak! A
Aalo personal-trainer
Paramedisch fitnesstrainer
Zwangerschapstrainer
BodySupport voedingscoach
div. groepsles certificaten

Ervaring:

7 jaar werkzaam in de fitnessbranche, van fitnesscoach tot fitness coordinator tot personal-trainer. Nu werk ik met mijn team aan een fitter en gezonder Rotterdam.

Specialisme:

Brutaal eerlijke coaching die je helpt meer uit je lijf en leven te halen. Door concreet te maken wat je precies wil, wat het je moet opleveren en waarom dat belangrijk voor je is komen we tot een duidelijk plan en is resultaat verzekerd.

Extra informatie:

Talloze onderzoeken laten zien wat sport met de gezondheid, productiviteit en mentale weerbaarheid doet. Om die reden trainen en coachen wij ondernemende mensen naar een fit, krachtig lijf en helpen ze zo meer van hun potentie te benutten.

Contactgegevens: Toon gegevens

Telefoonnummer:

+31 (0)6 22 50 91 34

Website:

Open de website van Rick Berkhoutwww.enforce.nl

Fitness-apparatuur nodig?

Gratis bezorging in de Benelux. Professioneel advies. Showrooms in Amsterdam, Breda en Druten.
Fitness- en krachtapparatuur te koop bij Helisports.