Deze website is onderdeel van Helisports International B.V., hét adres voor fitnessapparatuur!
Snel Zoeken

Selecteer een provincie om een personal trainer in Nederland te zoeken. Personal Trainers in Noord-Holland Personal Trainers in Utrecht Personal Trainers in Zuid-Holland Personal Trainers in Zeeland Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Noord-Brabant Personal Trainers in Gelderland Personal Trainers in Flevoland Personal Trainers in Overijssel Personal Trainers in Friesland Personal Trainers in Drenthe Personal Trainers in Groningen
Selecteer een provincie om een personal trainer in België te zoeken.
Personal Trainers in Antwerpen Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Oost-Vlaanderen Personal Trainers in Vlaams-Brabant Personal Trainers in West-Vlaanderen Personal Trainers in Waals-Brabant Personal Trainers in Henegouwen Personal Trainers in Luik Personal Trainers in Luxemburg Personal Trainers in Namen
HomeZoek een personal trainerIk ben personal trainerContact
Frank Houter, personal trainer in Spanbroek

Frank Houter

Personal trainer in Spanbroek

Leeftijd:

58

Opleidingen:

NASM Personal Trainer
AALO S.A.Q. trainer

Ervaring:

Bootcamp in de buitenlucht. O.a. gebruik makend van obstakels in de omgeving. Ervaring in het lesgeven op persoonlijke basis en kleine- en grote groepen (30 personen of meer).

Specialisme:

Zowel op persoonlijke basis training als ook met kleine en grote groepen. Algehele conditie, core- en stabiliteitstraining.

Extra informatie:

De laatste jaren komt trainen in de buitenlucht steeds meer naar voren. Diversiteit in oefeningen en hierbij de algehele conditie naar een steeds hoger plan brengen. Ook uitstekend geschikt voor teambuildingsessies.

Contactgegevens: Toon gegevens

Telefoonnummer:

+31 (0)6 22 55 00 83

Website:

Open de website van Frank Houterwww.stormtrainingspanbroek.nl

Fitness-apparatuur nodig?

Gratis bezorging in de Benelux. Professioneel advies. Showrooms in Amsterdam, Breda en Druten.
Fitness- en krachtapparatuur te koop bij Helisports.