Deze website is onderdeel van Helisports International B.V., hét adres voor fitnessapparatuur!
Snel Zoeken

Selecteer een provincie om een personal trainer in Nederland te zoeken. Personal Trainers in Noord-Holland Personal Trainers in Utrecht Personal Trainers in Zuid-Holland Personal Trainers in Zeeland Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Noord-Brabant Personal Trainers in Gelderland Personal Trainers in Flevoland Personal Trainers in Overijssel Personal Trainers in Friesland Personal Trainers in Drenthe Personal Trainers in Groningen
Selecteer een provincie om een personal trainer in België te zoeken.
Personal Trainers in Antwerpen Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Oost-Vlaanderen Personal Trainers in Vlaams-Brabant Personal Trainers in West-Vlaanderen Personal Trainers in Waals-Brabant Personal Trainers in Henegouwen Personal Trainers in Luik Personal Trainers in Luxemburg Personal Trainers in Namen
HomeZoek een personal trainerIk ben personal trainerContact
Niels Stolker, personal trainer in Tiel

Niels Stolker

Personal trainer in Tiel

Leeftijd:

45

Opleidingen:

AALO, AFN, EEFA, CIOS, CrossFit Level 1, CrossFit Level 2, CrossFit Mobility, diverse cursussen.

Ervaring:

Vanaf 1997 actief in fitness. Wat begonnen is als bijbaan tijdens mijn studie is al meer dan 10 jaar mijn beroep. Na 10 jaar als bedrijfsleider bij een groot sportcentrum te hebben gewerkt ben ik nu eigenaar van Beter Eten & Bewegen en CrossFit Tiel.

Specialisme:

Personal Training, coaching, voedingsadvies, kettlebells, lage rugtrainingen, medisch fitness, zwangerschapsfitness, begeleiding bij stress/burn-out.

Extra informatie:

Wij willen mensen op een persoonlijke en verantwoorde manier begeleiden in het behalen van hun persoonlijke doelen, waarbij de nadruk ligt op het bereiken en behouden van een gezonde levensstijl.

Contactgegevens: Toon gegevens

Telefoonnummer:

+31 (0)6 41 36 83 90

Website:

Open de website van Niels Stolkerwww.beteretenenbewegen.nl

Fitness-apparatuur nodig?

Gratis bezorging in de Benelux. Professioneel advies. Showrooms in Amsterdam, Breda en Druten.
Fitness- en krachtapparatuur te koop bij Helisports.