Deze website is onderdeel van Helisports International B.V., hét adres voor fitnessapparatuur!
Snel Zoeken

Selecteer een provincie om een personal trainer in Nederland te zoeken. Personal Trainers in Noord-Holland Personal Trainers in Utrecht Personal Trainers in Zuid-Holland Personal Trainers in Zeeland Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Noord-Brabant Personal Trainers in Gelderland Personal Trainers in Flevoland Personal Trainers in Overijssel Personal Trainers in Friesland Personal Trainers in Drenthe Personal Trainers in Groningen
Selecteer een provincie om een personal trainer in België te zoeken.
Personal Trainers in Antwerpen Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Oost-Vlaanderen Personal Trainers in Vlaams-Brabant Personal Trainers in West-Vlaanderen Personal Trainers in Waals-Brabant Personal Trainers in Henegouwen Personal Trainers in Luik Personal Trainers in Luxemburg Personal Trainers in Namen
HomeZoek een personal trainerIk ben personal trainerContact
Sander van den Helder, personal trainer in Uitgeest

Sander van den Helder

Personal trainer in Uitgeest

Leeftijd:

39

Opleidingen:

T.O.P. Trainer A Overload Worldwide
Personal Hormonal Profiling Overload Worldwide

Ervaring:

Heb de nodige ervaring met het maken van schema's en het begeleiden van sporters. Tevens zijn er door mijn hulp al veel mensen de nodige kilo’s en centimeters kwijt!

Specialisme:

Ik ben gespecialiseerd in het bereiken van het maximale resultaat. Meer maximaal kracht, meer vetvrije spiermassa opbouwen, afvallen etc.

Extra informatie:

Loop al zelf de nodige jaren rond in de sportschool en zie veel mensen om me heen die niet vooruitgaan en hun doelen niet halen. Dit komt doordat er weinig begeleiding is en deels omdat er te weinig kennis is. Bij mij krijg je wel het maximale resultaat!!

Contactgegevens: Toon gegevens

Telefoonnummer:

+31 (0)6 24 53 16 59

Fitness-apparatuur nodig?

Gratis bezorging in de Benelux. Professioneel advies. Showrooms in Amsterdam, Breda en Druten.
Fitness- en krachtapparatuur te koop bij Helisports.